flyttegaver, home, Huset Venture, Gaver der gavner

FLYTTEGAVER DER GAVNER FRA HUSET VENTURE

Ejendomsmæglerne fra Home i Viborg og Bjerringbro giver nu kunderne bæredygtige flyttegaver – og Huset Venture spiller en nøglerolle …

Home is where the heart is. Men Home er også et ejendomsmæglerfirma, der fremover ved nøgleoverdragelse kræser for kunderne med velsmagende Gaver der Gavner. I Home Viborg og Bjerringbro har de derfor netop modtaget en sending på 30 fine ”flytteposer” fra Huset Venture.

– Når man kommer til os og får overdraget nøgler til sit nye hus, er det rart lige at have en lille ting til sælger som tak for godt samarbejde og en lille ting til køber som et tillykke med det nye hus, siger Flemming Jensen, indehaver af Home i Viborg og Bjerringbro.

Nøgleoverdragelse er en særlig begivenhed – og en lille flyttepose med mundgodt fra Huset Venture gør den kun endnu mere speciel. Hvem kunne ikke tænke sig at bruge den første stund i sin nye bolig med f.eks. lidt velsmagende økologisk kaffe og noget chokoladesødt til ganen, mens flyttepulsen falder til ro og alle indtrykkene fra de endnu uvante omgivelser bundfælder sig?

– Folk er blevet glade for lige at få sådan en hilsen fra os – og fra Gaver der Gavner i Huset Venture.  Mange gange ville man måske give en flaske vin, men vi ville gerne prøve noget, der var lidt mere personligt og ikke bare en standardgave, siger Flemming Jensen.

I fremtiden kan endnu flere boligkøbere og –sælgere i det midtjyske se frem til at blive bæredygtigt begavet. Home Viborg og Home Bjerringbro har nemlig besluttet at gøre flyttegaver fra Huset Venture til en fast tradition.

– I vores nogle gange lidt hurtige verden er ting som socialøkonomi og bæredygtighed noget, vi gerne vil støtte op om – og her er Huset Venture med deres spændende koncept et oplagt valg som samarbejdspartner, siger Flemming Jensen.