bæredygtig firmagave, bæredygtig gavekurv, gaver der gavner, bæredygtige firmagaver

GAVER DER GAVNER

Dobbelt bæredygtige firmagaver – både socialt og miljømæssigt ansvar.

BÆREDYGTIGE FIRMAGAVER DER GØR EN KONKRET FORSKEL…

Virksomheder giver firmagaver – faktisk mange firmagaver. Til forretningsforbindelser, andre firmaer, kunder, medarbejdere, oplægsholdere og eksperter. Skal I som virksomhed give en gave, så lad den først og fremmest være fyldt med lækre kvalitetsprodukter, men hvorfor dog lade det blive ved det? Ved at vælge en bæredygtig gaveæske fra Gaver der Gavner i Huset Venture kan I tage et samfundsmæssigt ansvar og støtte flere ting på én gang – fra en bedre og mere giftfri natur, bæredygtig udvikling i u-lande, konkret arbejde til socialt udsatte mennesker og mennesker med handicap, samt ikke mindst FN’s verdensmål. Og det koster dig ikke ekstra…

Vores leverandører

Gaveæskerne kan indeholde produkter fra bl.a. Bybi, Social Foodies, Sæbeværkstedet, Økoladen, Grantoftegaard, Colombani, Svane, Vin med hjerte, Ekorrens, Dare to Eat, Justcoffee, ASA Spice, Mols Organic, Bistad, Chaya, Konnerup, Sendflerekrydderier, Guru Snack, Træværkstedet eller Huset Venture. Gå på opdagelse hos vores leverandører, dyk ned i de gode historier – og bliv klogere på, hvordan din virksomhed kan gøre en konkret positiv forskel. Og læs mere om vores krav til vores leverandører.

Har I som virksomhed brug for gaver, så er de bare et enkelt opkald væk. Ring til os på 87 38 20 70 og få en snak om jeres muligheder – spørg efter Lene Romer Halby eller mail direkte til gaver@husetventure.dk.

Åbningstider: Alle hverdage fra kl. 8.30 – 15.00.

Gaver der Gavner


Kig forbi til en kop kaffe - eller vi
kan komme til dig

Få en uforpligtende snak
Ring eller skriv

Lene Romer Halby

Tlf: +45 87 38 20 70
Mail: gaver@husetventure.dk

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture Storkøbenhavn
Telegrafvej 4, opgang 2
DK- 2750 Ballerup
Danmark

Telefon: +45 87 38 20 70

Email: storkobenhavn@husetventure.dk
CVR-nr.: 31 83 56 66

 

KONTAKT OS

Contact Us
https://husetventure.dk/storkobenhavn