grøn smiley

GRØN SMILEY TIL HUSET VENTURE STORKØBENHAVN

Vi har i Huset Venture Storkøbenhavn nu papir på et arbejdsmiljø i topklasse …

En repræsentant for Arbejdstilsynet har netop været en tur forbi Huset Venture Storkøbenhavn. Han måtte efterlade en af Arbejdstilsynets grønne smileys, som nu har taget bo i vores socialøkonomiske virksomhed, hvor vi naturligvis vil gøre vores ypperste for, at både dens sunde grønne kulør og brede smil bevares i tiden fremover. I Huset Venture har vi nemlig ikke blot stort fokus på det miljø, der påvirker indlandsis og havstrømme – vi fokuserer i høj grad også på det helt nære, på arbejdsmiljøet i dagligdagen.

– Vi fokuserer meget bevidst på både det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø – og vi gør det vel at mærke ikke for Arbejdstilsynets skyld, men for medarbejdernes. Vi er utrolig opmærksomme på hinanden, og alle ved, at hvis der er noget, kan de komme og snakke med mig, siger arbejdsmiljørepræsentant Lene Romer Halby.

Lene Romer Halby blev da heller ikke ramt af hverken panisk koldsved eller pludseligt opstået miljømigræne ved Arbejdstilsynets uanmeldte ankomst. Miljøcensor blev ledt på omhyggelig rundvisning i Huset Venture Storkøbenhavns mange afdelinger, hørte lidt om huset og fik sig en snak med adskillige af vores dygtige medarbejdere – og kvitterede med både ros og tindrende glad grøn smiley. Ikke mindst var repræsentanten for arbejdstilsynet meget imponeret over de mange besvarelser i vores årlige trivselsundersøgelse.

– Jeg blev da stolt på både egne og kollegernes vegne over, at det fokus, vi i hverdagen har på arbejdsmiljøet, er så godt, at vi får en grøn smiley. Jeg blev meget glad, siger Lene Romer Halby.

Og den grønne smiley? Den er kommet i glas og ramme og troner tilfreds i receptionen som et synligt bevis på, at vi i Huset Venture Storkøbenhavn tager arbejdsmiljø alvorligt.