HUSET VENTURE DELTAGER I "FEST FOR FYREDE" | Huset Venture Storkøbenhavn

STORKØBENHAVN

 

HUSET VENTURE DELTAGER I “FEST FOR FYREDE”

Huset Venture har både en stand og en deltager i HR-panelet, når jobsøgningsnetværket Fest For Fyrede afholder stort arrangement d. 28. oktober i Falconer Salen på Frederiksberg.

Fest for Fyrede er et netværk for jobsøgende, og netværket åbner endnu en gang dørene op til en stort anlagt ”fest” i Falconer Salen. Det er gratis at deltage, og på dagen kan du bla. høre inspirerende foredrag, få tips til jobsøgningen, få personlig CV-rådgivning og danne netværk med andre.

Huset Venture er igen i år med i et HR-panel, hvor HR-folk fra forskellige virksomheder debatterer emner og udfordringer, som jobsøgerne står med. Afdelingschef Lone Gregaard fra Huset Venture Storkøbenhavn er glad for igen at være en del af panelet, og Huset Venture er også til stede i form af en lille stand.

– På vores stand vil man kunne høre mere Huset Ventures aktiviteter og varer, jobmuligheder, og hvad det vil sige at være en socialøkonomisk virksomhed.  Vi håber at kunne gentage succesen fra sidste år, hvor der var lang kø foran vores stand, og hvor vi også fik mange henvendelser efterfølgende, fortæller Lone Gregaard.

Fest For Fyrede arrangeres af de tre jobsøgningsnetværk, Powerjobsøgerne, Aktive Ingeniører og Senior Erhverv, i samarbejde med Jobindex som sponsor. Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig her:
https://www.jobindex.dk/cms/fff-falconer-28-oktober-2016?lang=da

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Telegrafvej 4, opgang 2
DK- 2750 Ballerup
Danmark

Telefon: 87 38 20 70

Email: storkobenhavn@husetventure.dk
CVR-nr.: 31 83 56 66

 

 

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)

© Huset Venture Storkøbenhavn, 2020. All Rights Reserved