grøn omstilling

HUSET VENTURE GØR FURESØ KOMMUNE RENERE

Vi bidrager nu til grøn omstilling på gadeplan – bogstaveligt talt…

Behovet for affaldsindsamling i Furesø Kommune er langt større, end de årlige affaldsindsamlingsdage kan dække. Det siger Stine Rahbek-Pedersen, projektleder for Grøn Omstilling i Furesø Kommune.

Huset Venture Storkøbenhavn har derfor været med til at udvikle en særlig skuldertaske, der gør indsamling af affald til en leg. Eksempelvis er tasken udstyret med en særlig lomme til cigaretskod og tyggegummi, som kan afmonteres og tømmes i et snuptag. Og den er naturligvis skabt i bæredygtige materialer – af genbrugte, økologiske kaffesække og økologisk bomuld.

Tasken er blevet til i samarbejde med Furesø Kommune og Anna-Claudia Erichsen fra organisationen Plastic Change, der blandt andet arbejder på at minimere plastikaffald i verdenshavene.

Du kan låne både skuldertaske og en affaldssnapper på Furesø Kommunes Biblioteker fra d. 26. september i den betjente åbningstid – hvad enten du som privatperson vil gøre lokalområdet lidt grønnere på din daglige gåtur, eller I f.eks. er en hel skoleklasse, der vil yde en ekstra miljøindsats på gadeplan …