freja, praktik på nedsat tid, huset venture storkøbenhavn, beklædningshåndværker

HUSET VENTURE HJÆLPER FREJA MED AT OPNÅ DRØMMEUDDANNELSEN

Freja kombinerer skoleundervisning på EUC Syd med praktik på nedsat tid i Huset Ventures systue.

På trods af opmærksomhedsforstyrrelser havde Freja et ønske om at tage uddannelsen som beklædningshåndværker på EUC Syd. Men hun var selv klar over, at der nok var brug for at tage uddannelsen, især praktikdelen, på nedsat tid. Freja kontaktede derfor Huset Venture Storkøbenhavn for at høre, om vi kunne hjælpe. Og det kunne vi heldigvis.

Freja er derfor i dag i fuld gang med sin drømmeuddannelse, hvor hun kombinerer skoleundervisning på EUC Syd med praktik på nedsat tid i Huset Ventures systue, hvor der tages hensyn til hendes særlige behov.

– Huset Venture er et helt igennem fantastisk sted at være. Der er ro, respekt og forståelse for, at vi alle er forskellige og har nogle behov hver især – uanset hvilke udfordringer, man har, udtaler Freja.

Den slags udtalelser er vi stolte af i Huset Venture. Vi arbejder nemlig netop for at skabe muligheder til mennesker, der kan have behov for job, afklaring, praktik eller uddannelse på nedsat tid og med respekt for skånebehov. Måske vi også kan hjælpe dig, eller nogen, du kender? Vi er altid klar på en snak om mulighederne.