HUSET VENTURE REPRÆSENTERET VED STORSTILET VELFÆRDSMESSE | Huset Venture Storkøbenhavn

STORKØBENHAVN

 

HUSET VENTURE REPRÆSENTERET VED STORSTILET VELFÆRDSMESSE

Huset Venture deltager med en stand på Skandinaviens største fagmesse Health & Rehab Scandinavia i Bella Centeret i København den 10. – 12. maj 2016

Fagmessen omhandler sundheds- og velfærdsteknologi, rehabilitering, serviceydelser samt pleje- og hospitalsudstyr. Det er en international messe, der repræsenterer det politiske, administrative og faglige niveau i Danmark, Skandinavien og resten af verden.

Health & Rehab Scandinavia er ikke kun en traditionel fagmesse. I samarbejde med branchens interessenter og partnere arrangeres en lang række faglige konferencer, seminarer og workshops, der gør messen til et vigtigt forum for inspiration, faglig udvikling og vidensdeling. Hertil kommer at messen lægger vægt på at have brugerne som målgruppe.

På Huset Venture Storkøbenhavns stand vil vi præsentere et stort udvalg af vores hjælpemidler i tekstil samt tøj til mennesker med handicap. Produkterne kan købes til messepriser direkte på standen – eller bestilles til senere levering.

Vores produkter er smarte og præsentable, af høj kvalitet og tilpasset til den enkelte persons smag og individuelle behov.

På standen vil der være fagpersonale tilstede, som kan hjælpe og rådgive omkring produkter, ligesom det vil være muligt at få en snak med en socialfaglig konsulent om f.eks. uddannelse, jobsøgning, fleksjob m.v.

Kom og besøg vores stand i område C1-005. Alle er velkomne, og der er gratis entré.

Læs mere om messen og se program og liste over udstillere health-rehab.com.

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Telegrafvej 4, opgang 2
DK- 2750 Ballerup
Danmark

Telefon: 87 38 20 70

Email: storkobenhavn@husetventure.dk
CVR-nr.: 31 83 56 66

 

 

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)

© Huset Venture Storkøbenhavn, 2020. All Rights Reserved