Huset Venture Storkøbenhavn, systue, kernemilk, bæredygtighed, Kim Kardashian

HUSET VENTURE SYR FOR KIM KARDASHIAN

Vores systue gør nu sit indtog på den anden side af Atlanten …

Puder, jakker og selskabskjoler. På Huset Venture Storkøbenhavns systue laver vi et væld af ting, fra småt til stort. Men en ting har vi alligevel ikke prøvet – før nu: at sy for verdens største reality-stjerne, amerikanske Kim Kardashian.

På systuen har vi i et par år fast syet for Marie Mark, der med sit mærke Kerne.milk er en af flere fremadstormende unge designere, der har valgt at få deres kreationer bragt til verden hos os. Og det var netop Marie Mark, der pludselig en dag blev kontaktet af Kim Kardashians personlige stylist:

– Stylisten fortalte, at hun er ret vild med de ting, jeg laver. Hun er danskfødt og er god til også at finde nye, mindre mærker fra Danmark, som hun mener, at Kim Kardashian vil kunne lide, siger Marie Mark.

Ikke mindst var stylisten begejstret for et Kerne.milk-sæt bestående af top og bukser, som vinder af X Factor 2020, Alma Agger, bar i musikdystens semifinale.  Sættet blev ved lejligheden syet af Huset Venture Storkøbenhavns systue, så det var helt naturligt for Marie Mark også at overlade Kardashian-opgaven til os. Og det er ikke kun vores dygtige skrædderes evner, der tiltaler Marie Mark:

– Samarbejdet med systuen har været virkelig godt. Når jeg skal ud og betale andre for at sy, vil jeg gerne vælge noget, der giver mening. Det gør Huset Venture. Dels er det en socialøkonomisk virksomhed, dels er den lokal, og jeg har derfor mulighed for en mere personlig relation – jeg kan jo altid bare lige smutte forbi.

Samarbejdet kommer da også til at fortsætte fremover, da Huset Venture nu skal sy en stor ordre for Marie Mark, heriblandt Kerne.milks kjole med navnet PALOMA DRESS – en kjole som Kim Kardashian også har i garderoben.