HUSET VENTURES GAVEAFDELING DELTAGER I STOR MESSE I BELLACENTER I UGE 9

Kom og besøg os på vores stand for “GAVER DER GAVNER” – det er i Hal H.

Vores bæredygtige firmagavekoncept “GAVER DER GAVNER” deltager nu i “Møde & Eventmessen”, der er Nordens største årligt tilbagevendende fagmesse om møder, konferencer og events. Messen finder sted i Bella Center den 28. feb. og 1. marts.

Messen har i år fokus på farverige møder og events, og over 300 udstillere er samlet. På messen vil man på vores stand kunne se masser af gode eksempler på bæredygtige gaver, som firmaer kan give til medarbejdere og forretningsforbindelser.

– Vi er klar til at levere bæredygtige firmagaver – eksempelvis til mærkedage, jubilæer og receptioner og så selvfølgelig også til jul, som man allerede nu kan bestille til. Og man kan som firma støtte miljømæssig og social bæredygtighed uden meromkostninger. Vi giver også en lille skarp på standen, fortæller projektleder i GAVER DER GAVNER, Lise Carstensen.

Leverandørerne til vores firmagaver er et bredt udvalg af ansvarlige virksomheder – udover os selv er det BybiSocial FoodiesAktivitetscentret SundholmSæbeværkstedetØkoladenGrantoftegaardColombaniGrennessmindeSvaneVin med hjerteEkorrensDare to Eat, Justcoffee og Ladegourdie Vinimport.

Læs meget mere om messen her http://kursuslex.dk/moede–eventmessen/Om-messen/

Læs meget mere om GAVER DER GAVNER her https://husetventure.dk/storkobenhavn/gaver-der-gavner/