HUSET VENTURES SYSTUE HAR DESIGNET OG SYET KOSTUMER TIL KRYBBESPIL | Huset Venture Storkøbenhavn

STORKØBENHAVN

 

HUSET VENTURES SYSTUE HAR DESIGNET OG SYET KOSTUMER TIL KRYBBESPIL

Spændende ordre på kostumer til meget små ”skuespillere”.

På scenen i Laurbjerg Kirke står de tre vise mænd med æsler og får, Josef og Jomfru Maria, en romersk soldat, en engel, en konge og nogle hyrder. Alle skuespillerne er børn, og de er udstyrede med de fineste kostumer til årets krybbespil. Huset Ventures systue har nemlig været i det kreative hjørne og har designet og syet de flotte kostumer.

– Arbejdet med kostumerne har været spændende og noget ganske særligt, da kostumerne til skuespillerne jo har været i de helt små størrelser til de meget unge skuespil-debutanter, fortæller systueleder Signe Overgaard.

Det er ikke første gang, at Huset Venture laver netop kostumer – blandt andet har systuen også erfaring med kostumer til spillefilm. Det er præsten ved Laurbjerg Kirke i Langå, der bestilte kostumerne til krybbespillet netop her.

– På vores systue er vi altid stolte af det, vi laver, og resultatet af kostumearbejdet til krybbespillet er blevet rigtig godt, fortæller Signe Overgaard.

I systuen bliver der til dagligt løst mange forskellige opgaver f.eks nyproduktion, forandring og reparation. Du kan læse mere om systuen her.

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Telegrafvej 4, opgang 2
DK- 2750 Ballerup
Danmark

Telefon: 87 38 20 70

Email: storkobenhavn@husetventure.dk
CVR-nr.: 31 83 56 66

 

 

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)

© Huset Venture Storkøbenhavn, 2020. All Rights Reserved