HUSET VENTURES SYSTUE MED TIL AT HJÆLPE KVINDER I KEMOTERAPI

Københavnsk frisør har udviklet produkt der hjælper med at bevare kræftramte kvinders hår. Huset Venture deltager i tilblivelsen.   

At tabe sit hår er for mange kvinder endnu et voldsomt slag oven i deres kamp mod kræft. Det manglende hår bliver et meget synligt bevis på, at man er alvorligt syg, og mange kræftramte kvinder fortæller, at noget af det sværeste er ikke at se ud som sig selv.

Derfor har frisør Maria Snickars fra Nørrebro i København skabt hathair. Hathair er et 100% danskproduceret, bæredygtigt og miljøvenligt produkt, som giver kvinder mulighed for med sit eget eller med doneret hår at skabe et indtryk af, at hun stadig har sit hår.

Inden kemoterapiens start, klippes kvindens hår af i små hestehaler hos frisøren og sendes til hathair. Her syes håret fast i kanten af en blød bambushætte og returneres til kvinden, som kan bruge den under en hat, tørklæde eller lignende. Resultatet er at kvindens hår titter frem og giver det naturlige look, som mange kvinder drømmer sig tilbage til.

Huset Venture har været med til at færdigudvikle produktet i samarbejde med Maria Snickars, og vi fremstiller nu både bambushætten og trensen som håret syes fast på.

Hathair-hætten er blød, elastisk og svedabsorberende, og både den og håret kan vaskes i hånden, så hathair kan bevare sit og kvindens friske udseende i mange måneder, indtil kvindens eget hår gror ud igen.

Det er Maria Snickars vision, at hathair skal nå ud til så mange som muligt af de 17.000 kvinder, der hvert år rammes af kræft.

Se mere og bestil på www.hathair.dk. Se video her https://www.youtube.com/watch?v=IKkKb6zhT1M