LAD OS HJÆLPE DIG MED FLEKSJOBSØGNING

Når en person – ramt af eksempelvis sygdom – bliver godkendt til fleksjob, føles det ofte som en stor, personlig lettelse. Typisk fordi forløbet op til den såkaldte visitation kan være svær at tackle for den enkelte. Men kort efter godkendelsen kommer den næste udfordring så. Hvordan får jeg et fleksjob? Hvordan foregår fleksjobsøgning? Mange mennesker visiteret til fleksjob oplever en meget stor udfordring i forhold til at finde et job, men her kan du få hjælp af vores kursus i søgning af fleksjob.

Vi er eksperter i fleksjob – forstået på den måde at hele vores virksomhed er bygget op om at skabe fleks- og skånejob – mere end 90 % af vores ansatte arbejder i fleksjob. I vores job- og udviklingsafdeling har vi veluddannede, socialfaglige konsulenter, som har solid erfaring med mennesker med
nedsat arbejdsevne. Og alle vores konsulenter er selv ansat i fleksjob.

Her kan du se en anbefaling fra en af vores kursister:

Anbefaling af kursus:

“At være visiteret til fleksjob og være ledig kan være meget hårdt. Man mister hurtigt troen på sig selv og på fremtidige jobmuligheder. Jeg satte før kurset mig selv i bås som fleksjobber = fiasko. Efter at have været i forløb hos Huset Venture har jeg fundet ud af, jeg stadig er noget værd, og at jeg har gode kompetencer, som stadig kan bruges ude på arbejdsmarkedet. Vi fandt sammen nålen i høstakken, nemlig mit nye job.  Jeg har oplevet en ny måde at gribe jobsøgningen an på, og det virkede. Trods lang transport har det været det hele værd.

Jeg var så heldig gennem min kommune at få et individuelt forløb, hvor jeg har haft gode snakke med de dygtige, socialfaglige konsulenter, som arbejder i Huset Venture. De har en helt fantastisk måde at gribe fleksjobansøgningen an på. Det har føltes varmt og trygt og været et supergodt forløb, som har været tilrettet netop mig.

Jeg er blevet mødt med stor forståelse, rummelighed og en faglig dygtighed, som nu har bragt mig i mit nye fleksjob, ja, faktisk havde jeg 2 muligheder at vælge imellem. Mit forløb var meget tilrettelagt i forhold til min situation, mit behov og min dagsform. Jeg følte mig altid tryg, og mit selvværd og tro på fremtiden steg betydeligt i den periode, jeg var i Huset Venture. Jeg blev samtidig udfordret på en god, tryg måde med flere gode vinkler og gode redskaber. Mit CV/visitkort er modtaget ude i virksomhederne med stor interesse for opstilling og indhold. Min veninde (som er arkitekt) fandt det lækkert og har snuppet ideen til sig selv.

Konsulenterne i Huset Venture arbejder selv i fleksjob og ved meget om den situation, man er i. De ved derfor, hvordan tingene gribes bedst an, og kan derfor også tilgå virksomhederne på en rigtig god måde og skabe forståelse for, hvilken gevinst det kan være at ansætte en person i fleksjob. Faktisk er 95 % af de ansatte i Huset Venture selv fleksjobansatte, så det er også godt at komme i huset og se, hvor meget man stadig har at byde på, selvom man nu arbejder på nedsat tid. Så tusinde tak til Huset Venture for supergodt forløb, som varmt kan anbefales.

Hanne Larsen – kursist på fleksjobsøgning – august, 2018.

Læs meget mere om vores kursus her Fleksjobsøgning PDF.

Job & Udvikling


Få en uforpligtende snak
Ring eller skriv

Susanne Juelsgaard

Tlf.: +45 87 38 20 70
Mail: storkobenhavn@husetventure.dk

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

KONTAKT OS

Huset Venture Storkøbenhavn

Telegrafvej 4, opgang 2
2750 Ballerup
Danmark

Telefon: +45 87 38 20 70
E-mail: storkobenhavn@husetventure.dk

CVR-nr.: 31 83 56 66

 

ANSØGNINGER

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/

 

https://husetventure.dk/storkobenhavn