INDIVIDUELLE FORLØB TIL DIG MED NEDSAT ARBEJDSEVNE

Det er afgørende vigtigt for det enkelte menneske at have noget at tage sig til. For mange er det at gå hjemme uden en plads på arbejdsmarkedet en sikker vej til inaktivitet, bekymringer og måske endda depression. Det betyder meget for den enkeltes selvopfattelse og identitet at have en funktion i samfundet – et arbejde. Og det gælder også, selvom man på grund af handicap, ulykke eller sygdom, ikke længere kan arbejde på fuld kraft.

Et skræddersyet tilbud

Derfor er det vigtigt at få afklaret, hvordan den enkelte borgers arbejdsevne og muligheder er på arbejdsmarkedet. Hos Huset Venture kan vi skræddersy et tilbud til dig – som er individuelt og passer til lige præcis dine behov og udfordringer. Med et miks af vores forskellige tilbud kan vi sikre, at din arbejdsevne kortlægges og dine særlige støttehensyn beskrives. Det hele for, at du kan komme videre mod et godt arbejdsliv.

Job & Udvikling


Få en uforpligtende snak
Ring eller skriv

Susanne Juelsgaard

Tlf.: +45 87 38 20 70
Mail: storkobenhavn@husetventure.dk

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

KONTAKT OS

Huset Venture Storkøbenhavn

Telegrafvej 4, opgang 2
2750 Ballerup
Danmark

Telefon: +45 87 38 20 70
E-mail: storkobenhavn@husetventure.dk

CVR-nr.: 31 83 56 66

 

ANSØGNINGER

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/

 

https://husetventure.dk/storkobenhavn