IT-CAFÈ – ET KURSUS MED TID TIL BÅDE FORDYBELSE OG HYGGE

Kom til it-café og få glæde af og indsigt i de muligheder, den digitale verden, og internettet kan give dig…

Er du klar over, hvor stor glæde og gavn du kan få ved at være aktiv bruger af internettet? Du kan få bedre kontakt til familie og venner og nem adgang til information. Du kan finde inspiration og dele interesser med andre, lettere kommunikation med det offentlige, samt adgang til et enormt udbud af underholdning.

Vi tager udgangspunkt i mennesker, der har intet eller kun lidt kendskab til computere på forhånd. Vi går derfor frem i et roligt tempo for at få alle med. Er du en øvet bruger kan du sikkert få glæde af kurset også, og måske kan du bidrage med nogle af dine erfaringer med den digitale verden?

Vi lægger vægt på, at caféen er et sted, hvor vi både deler viden og har det hyggeligt. Det er Plejecenter Lundehaven i Ballerup, der lægger hus til it-caféen. Kontakt os for at høre, hvornår vi kører næste forløb med it-café.

 

 

Job & Udvikling


Kig forbi til en kop kaffe – eller vi
kan komme til dig

Få en uforpligtende snak
Ring eller skriv

Susanne Juelsgaard

Tlf.: +45 87 38 20 70
Mail: storkobenhavn@husetventure.dk

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

KONTAKT OS

Huset Venture Storkøbenhavn
Telegrafvej 4, opgang 2
DK- 2750 Ballerup
Danmark

Telefon: +45 87 38 20 70

Email: storkobenhavn@husetventure.dk
CVR-nr.: 31 83 56 66

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/

 

https://husetventure.dk/storkobenhavn