firmajulegave, bæredygtig, huset venture storkøbenhavn

KØB DIN BÆREDYGTIGE FIRMAJULEGAVE NU

Snart er det tid til at forkæle medarbejdere eller kunder med lidt julegodt – og i Huset Ventures Gaver der Gavner er vi klar til at hjælpe …

Nok har de første falmede efterårsblade dårligt sluppet trækronerne hertillands, men ikke desto mindre lyder vedholdende rygter, at julemandens slæde langt mod nord just har bestået det årlige serviceeftersyn. Så mon ikke rensdyrene allerede står og tripper utålmodigt forud for decembers traditionsrige verdensturne med gaver til ung som gammel?

I Huset Venture Storkøbenhavn følger vi naturligvis julemandens tempo: Vores bæredygtige gavekoncept, Gaver der Gavner, er nu klar til at tage mod din bestilling af årets firmajulegave til medarbejderne!

Var det fx noget med vores populære ”Mellem julefavorit”? Gaven egner sig perfekt til lidt decemberhygge i de vintermørke aftener. Eller glæd dine medarbejdere med vores ”Stor Julefavorit”, der byder på endnu flere udsøgte smagsoplevelser. Og naturligvis er økologi og bæredygtighed altid i højsædet, uanset hvilken gave du vælger:

– I den socialøkonomiske virksomhed Huset Venture generelt og dermed også i Gaver der Gavner har vi altid fuld fokus på både den miljømæssige og sociale bæredygtighed – ja, faktisk slår vi gerne på, at vi med Gaver der Gavner har Danmarks eneste dobbelt bæredygtige gavekoncept, siger Marina Hoffmann, regionschef i Huset Venture Storkøbenhavn.

Bestil din bæredygtige firmajulegave allerede nu – så kan du gå december i møde med sindsro og glæde dig over de positive signaler, dit firma vil sende ved at give gaver fra os!

Kontakt Malene Rasmussen på tlf. 42 13 30 86  for at høre nærmere – vi sammensætter også gerne den perfekte gavekurv til lige dine behov!

Se eksempler på vores bæredygtige gavekurve her: https://www.hvshop.dk/gaver/gaver-der-gavner