MINISTER BESØGTE HUSET VENTURE I AARHUS | Huset Venture Storkøbenhavn

STORKØBENHAVN

 

MINISTER BESØGTE HUSET VENTURE I AARHUS

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen så med stor interesse på en markant socialøkonomisk virksomhed.

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen var mandag d. 18. april på besøg i Huset Venture. Her så han nærmere på en af de ganske få landsdækkende socialøkonomiske virksomheder. Huset Venture har afdelinger i både Aarhus, Haderslev, Ringkøbing, Nørresundby og i Ballerup.

Huset Venture har på landsplan over 200 ansatte og tilbyder blandt andet reklamebureau, skrædderi, regnskab og bogholderi, it-salg og reparation, samt uddannelse, kurser og afklaring. 95 % af de ansatte har nedsat arbejdsevne pga. enten sygdom, handicap eller ulykke. Dermed løfter Huset Venture mange borgere, der ellers ville være på overførselsindkomst, ind i et lønnet job, der giver staten skatteindtægter.  Virksomheden er – i lighed med andre socialøkonomiske virksomheder – derfor en usædvanlig god forretning for samfundet – både økonomisk og socialt.

– Vi er glade for ministerens interesse – han var især imponeret over, hvor stor en andel af vores kursister, der kommer ud i job efter et forløb hos os. Vi fik også vist ham, hvordan vi driver en stor socialøkonomisk virksomhed i praksis. Den socialøkonomiske branche gør en stor social forskel, men vi er også en enorm – og sommetider undervurderet – økonomisk gevinst for samfundet, og det er vigtigt at få frem, siger Mikael Eggert Jørgensen, direktør i Huset Venture.

Troels Lund Poulsen blev vist rundt af Mikael Eggert Jørgensen og bestyrelsesmedlem i Huset Venture, Anne-Mette Winther Christiansen – tidligere MF for Venstre. Ministeren fik rig lejlighed til at hilse på nogle af de mange ansatte (billedet).

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Telegrafvej 4, opgang 2
DK- 2750 Ballerup
Danmark

Telefon: 87 38 20 70

Email: storkobenhavn@husetventure.dk
CVR-nr.: 31 83 56 66

 

 

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)

© Huset Venture Storkøbenhavn, 2020. All Rights Reserved