MONSTER LØS PÅ VESTEGNEN

Har julehumøret endnu ikke indfundet sig? Huset Venture og Vestforbrænding hjælper det på vej …

 

Ingen jul uden nisser, og ingen nisser uden hue! Elementær nisselærdom er det også, at de hueklædte skabninger er ganske undselige af størrelse og dermed ikke voldsomt iøjnefaldende i landskabet. Det er ganske givet også grunden til, at mange mennesker kan leve et helt liv uden at møde en nisse i det fri …

På Vestforbrænding, Danmarks største affaldsselskab med hovedkontor i Glostrup, er man ganske klar over denne problematik og har taget grødskeen i den anden hånd og tænkt lidt større: Nok er nisser små – men deres huer behøver ikke være det!

Derfor kan man i hele december møde en lidt alternativ julenisse på forpladsen hos Vestforbrænding. Det er deres store, skulpturelle ”grab”, der er kommet i julehumør og har iklædt sig en kæmpestor nissehue – syet af ingen andre end Huset Venture Storkøbenhavns systue.

– Vi har i forvejen et rigtig fint samarbejde med Vestforbrænding og har før lavet flere ting for dem. Så da de spurgte, om ikke vi kunne designe og sy en kæmpe nissehue til deres grab, syntes vi, det lød som en rigtig sjov ide, siger Marina Hoffmann, regionschef i Huset Venture Storkøbenhavn.

Huen er fremstillet af vejrbestandigt bævernylon, der bl.a. bruges til flyverdragter til børn – så hverken grab eller nissehue behøver frygte for julesne eller decemberslud. Og skulle en bekymret lille nisse eller to læse med derude fra skovens dyb, behøver de heller ikke frygte: Vi ved selvfølgelig godt, at de rigtige nisser har den størrelse, rigtige nisser skal have …!