klimakogebog

NY BANEBRYDENDE KLIMAKOGEBOG NU EN DEL AF “GAVER DER GAVNER”

Klimakogebog med 10 stjernekokkes 50 bæredygtige opskrifter kan fremover ligge i “Gaver der Gavner”s bæredygtige gavepakker.

Der er i dag voksende appetit for en mere klimavenlig livsstil. Over halvdelen af danskerne mener nu, at det vil være nødvendigt at ændre levevis for at løse klimaudfordringen. Nu udkommer en ny klimakogebog med 10 førende kokkes bud på klimavenlige hverdagsretter . Det hele foregår under overskriften: Klimamad er et positivt tilvalg og ikke et fravalg af velsmag.

Fremover bliver den nye bæredygtige kogebog en del af produktsortimentet hos “Gaver der Gavner” – Huset Ventures bæredygtige firmagavekoncept.

– Den nye kogebog passer værdimæssigt på alle måder ind i vores øvrige gaver, der typisk både er socialt og miljømæssigt bæredygtige. Og vi er stolte over at kunne sælge bogen som en del af vores koncept. Modtagerne kan her få en masse viden om, hvordan man kan gøre verden lidt bedre med en lille indsats i hverdagen, siger Lone Gregaard, chef for “Gaver der Gavner” og Huset Venture.

Det er ti topkokke, der står bag opskrifterne – blandt andet Gorm Wishweh, Erwin Lauterbach og Thomas Herman. Se eksempler på gaver fra “Gaver der Gavner” her – kogebogen kan indgå i en gavepakke, du selv er med til at sammensætte.