leder for huset venture storkøbenhavn, marina hoffmann

NY LEDER FOR HUSET VENTURE STORKØBENHAVN

Danmarks største registrerede socialøkonomiske virksomhed, Huset Venture, har fået ny chef i afdelingen i hovedstadsområdet

Huset Venture Storkøbenhavn ledes fremover af Marina Hoffmann. Hun har en solid og bred ledelsesmæssig erfaring fra flere forskellige lederstillinger – senest som direktør for for Nordsjællands største konferencecenter, Konventum.

Marina Hoffmann har i sin karriere arbejdet med blandt andet både drift, forretningsudvikling og kommunikation. Hun har også undervist i velfærdsøkonomi på Copenhagen Business School. Det er især Huset Ventures særlige måde at drive forretning som er attraktiv for Marina Hoffmann.

”Jeg er generelt tiltrukket af virksomheder, der er værdimæssigt stærkt funderede – både min hjerne og mit hjerte brænder simpelthen for at arbejde der, hvor det gør en reel forskel. Og her har Huset Venture noget ganske særligt at byde på.  Huset Venture er DOBBELT ansvarligt – altså både socialt og miljømæssigt, og så arbejder Huset Venture helt konkret i hverdagen med FN’s verdensmål. Igennem min karriere er mit fokus på netop  virksomheders værdier blevet mere og mere vigtigt for mig,” siger Marina Hoffmann.

Huset Venture er Danmarks største registrerede socialøkonomiske virksomhed med afdelinger i både Ballerup, Aarhus, Kolding og Ringkøbing. Som chef for Huset Venture Storkøbenhavn står Marina Hoffmann fremover i spidsen for afdelingens skrædderi, systue, gaveafdeling og ikke mindst kursusafdelingen. Det særlige ved Huset Venture er, at mere end 95 % af medarbejderne er ansat i fleksjob – idegrundlaget handler om at skabe rigtige arbejdspladser til mennesker med reduceret arbejdsevne.

”Med sin baggrund og sit fokus på det værdimæssige passer Marina perfekt ind i vores koncept. Huset Venture Storkøbenhavn oplever både i systuen/skrædderiet og i gaveafdelingen stor tilgang af kunder, for hvem netop det værdimæssige i Huset Venture er udslagsgivende for deres valg af os som leverandør. Jeg er sikker på, at Marina Hoffmann sammen med vores gode medarbejdere kan udvikle Huset Venture Storkøbenhavn ind i fremtiden,” siger Inge Bak, adm. direktør i Huset Venture i Danmark.