REGISTRERET SOCIAL BÆREDYGTIGHED GIVER FLOT OMTALE I DESIGNVERDENEN | Huset Venture Storkøbenhavn

STORKØBENHAVN

 

REGISTRERET SOCIAL BÆREDYGTIGHED GIVER FLOT OMTALE I DESIGNVERDENEN

Huset Ventures socialøkonomiske systue resulterer i positiv omtale til mode-event.

Der kommer mere og mere fokus på begrebet “bæredygtighed” i tekstilindustrien. Det mærker Huset Ventures systue løbende, da vi pga. vores socialt og miljømæssige bæredygtighed bliver tilvalgt som leverandører.

Senest fortalte den nyskabende designer, Stinne Linnemann, om Huset Venture til modeeventen “Fashion Revolution Week”. Stinne står bag brandet LINNEMANN og har en uddannelse fra Kunstakademiets Designskole (KADK) og fra Royal College of Art i London. Stinne har arbejdet for en bred vifte af internationale mode- og designmærker så som Louis Vuitton, Calvin Klein og Fritz Hansen, m. fl.

Stinne har et ønske om at producere en ny slags luksus, der ikke kun er baseret på højkvalitets materialer – men også har fokus på de miljømæssige aspekter og især at sikre ordentlige arbejdsforhold for alle i værdikæden. I den forbindelse fortalte Stinne om Huset Venture, som hun bruger som leverandør.

– Vi mener hos LINNEMANN, at det er ekstremt vigtigt at arbejde med certificerede bæredygtige virksomheder, da det desværre er et område, hvor der findes en del som påstår de er noget, som de ikke reelt er, siger Stinne Linnemann i interviewet, som kan læses i sin fulde længde her.

I forbindelse med interviewet blev der taget fotos af flere ansatte i Huset Venture, så læserne med egne øjne kan se, hvem der producerer LINNEMANNs nye design. Huset Venture er en registreret socialøkonomisk virksomhed.

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Telegrafvej 4, opgang 2
DK- 2750 Ballerup
Danmark

Telefon: 87 38 20 70

Email: storkobenhavn@husetventure.dk
CVR-nr.: 31 83 56 66

 

 

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)

© Huset Venture Storkøbenhavn, 2020. All Rights Reserved