STORKØBENHAVN

regnskab

REGNSKABSKURSUS - PÅ DELTID

Brug for en skånsom opkvalificering? Du lærer alle grundlæggende færdigheder indenfor faget...

REGNSKABSKURSUS – PÅ NEDSAT TID !

Huset Ventures regnskabskursus er et grundlæggende forløb, hvor du bl.a. lærer at arbejde med regnskaber, fakturere og bogføre – og det hele foregår på nedsat tid. Forløbet foregår på små hold – ofte med to undervisere. Vi tilbyder dermed optimale muligheder for dig, der har brug for at kunne opkvalificere dig på en skånsom måde. Målet med kurset er, at du skal kunne indgå som regnskabsmedarbejder i en mindre eller mellemstor virksomhed.

Målgruppe og adgangskrav:

Regnskabskurset henvender sig til borgere, der modtager ledighedsydelse, kontanthjælp, dagpenge eller sygedagpenge. Administrativ erfaring er en fordel.  Der forudsættes kendskab til Microsoft Office-pakken, herunder basalt kendskab til Excel. Derudover skal du bestå Huset Ventures test i talforståelse.

Uddannelsesforløb:

Det samlede forløb er på 15 uger med 14 timer ugentligt fordelt på 3-4 dage. Der undervises i elementær erhvervsøkonomi og i økonomisystemet e-conomic. Vi lærer dig bl.a. bogføring, afstemning, løn, moms, skat, budget, kasserapport og årsregnskab.

Socialfaglig konsulent:

Under hele kursusforløbet er du tilknyttet en socialfaglig konsulent, som du løbende har samtaler med, ligesom der undervises i jobsøgning og tilbydes hjælp til jobsøgningsprocessen.

Gode jobmuligheder bagefter:

Efter endt kursus udstedes et kursusbevis, og vi har erfaring med, at der er gode jobmuligheder bagefter. Endelig er der også mulighed for at kurset kan efterfølges af en virksomhedspraktik, såfremt dette er aftalt med jobcentret.

(Download pjecen om regnskabs-kurset som pdf)

KLAR TIL EN SNAK

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Telegrafvej 4, opgang 2
DK- 2750 Ballerup
Danmark

Telefon: 4213 3090

Email: kontakt@husetventure.dk
CVR-nr.: 31 83 56 66

 

 

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Jeg tillader, at når jeg sender denne formular sendes den til husetventure

© Huset Venture Storkøbenhavn, 2018. All Rights Reserved