SÆSON FOR KJOLER TIL DE STORE FESTER | Huset Venture Storkøbenhavn

STORKØBENHAVN

 

SÆSON FOR KJOLER TIL DE STORE FESTER

På systuen i Huset Venture har vi rigtig travlt med at klæde folk på til sommerens højtider.

Der er fuld gang i de store symaskiner, opmålinger og afprøvning i “Sy og Design”. Især brudekjolerne holder deres indtog lige nu, men også andre opgaver, såsom konfirmationskjoler og gallakjoler, er under produktion.

– Vi mærker tydeligt, at sommeren står for døren, og vi har masser af kjolebestillinger til de store dage. Beslutningerne omkring tøjet er selvfølgelig vigtig for den enkelte, og vi gør alt for at hjælpe og vejlede, så resultatet bliver fuldstændigt som ønsket, fortæller Signe Overgaard, afdelingsleder for “Sy og Design”.

Huset Venture har et rigtig dygtigt team af professionelle syersker og skræddere, der kan deres håndværk til fingerspidserne.

– Hos os kan man få syet kjoler fra bunden, eller man kan få lavet tilretninger og forandringer af eksisterende kjoler. Gammelt kan let blive som nyt, siger Signe Overgaard.

Udover produktion af kjoler tilbyder vi også alle andre sy-opgaver. Er bukserne blevet for stramme, trænger en gammel kjole til en ansigtsløftning eller står du og mangler en helt ny sag, så bestil en tid hos en af vores dygtige skræddere, og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Ring til os på 4213 1390 og spørg efter Signe Overgaard.

 

 

 

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Telegrafvej 4, opgang 2
DK- 2750 Ballerup
Danmark

Telefon: 87 38 20 70

Email: storkobenhavn@husetventure.dk
CVR-nr.: 31 83 56 66

 

 

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)

© Huset Venture Storkøbenhavn, 2020. All Rights Reserved