SKRÆDDERSYEDE DRAGTER TIL ROSKILDE DOMKIRKES PIGEKOR

Huset Ventures bæredygtige skrædderi fik opgaven med at klæde korsangere på til international konkurrence.

Har du brug for at få designet og syet dragter, kostumer, uniformer eller andet til en større gruppe? Så kan Huset Ventures skrædderi hjælpe dig – fra ide til færdigt produkt.

Vores skrædderi har bl.a. lavet bluser og nederdele til Roskilde Domkirkes Pigekor, hvor der i forbindelse med en international korkonkurrence var brug for nye dragter, der var både funktionelle, behagelige og lette at tilpasse.

Ud fra disse ønsker lavede vores skrædderi prototyper, der så blev justeres i samarbejde med pigekoret. Blandt andet blev nederdelene gjort vendbare, så de er bordeauxrøde på den ene side og sorte på den anden.

– Vi har haft et rigtigt godt samarbejde med skrædderiet, og vi er meget glade for resultatet, som vi hele tiden får positive kommentarer på. Vi havde hørt godt om Huset Venture, og vi ville gerne støtte en social og miljømæssig bæredygtig virksomhed som dem. Og det har vi ikke fortrudt, fortæller korleder Christa Brix Hauser.

Står du også og mangler et skrædderi og en systue til at løse en opgave? Vi løser vi både små og store opgaver, både til enkeltpersoner og til større grupper – og altid ud fra dine særlige ønsker og behov.

Så tøv ikke med at kontakte os og hør mere om, hvad Huset Venture kan gøre for dig.

Kontaktperson

Signe Overgaard Rasmussen
Systueleder, Huset Venture Storkøbenhavn

Tlf: 42 13 30 84
Mail: signeor@husetventure.dk