VIL DU HAVE ET SIKKERT OG GODT PRODUKT, SOM SAMTIDIGT KOMMER FRA EN BÆREDYGTIG SYSTUE?

Mangler du som designer en bæredygtig systue til at komme i gang med din tekstilproduktion? Ønsker du en tæt, ukompliceret dialog omkring produktionen og mulighed for at bestille efterhånden, som du selv modtager ordrer? Vil du samtidig være med til at styrke rummeligheden på det danske arbejdsmarked OG skåne miljøet ved at undgå unødig transport til systuer i udlandet?

Så er vores socialøkonomiske systue i Huset Venture netop det, du leder efter. Vi er en rummelig arbejdsplads med høj faglighed, socialt engagement og en meget alsidig og kompetent medarbejderskare. 90 % af vores ansatte arbejder på grund af enten ulykke, sygdom eller handicap på nedsat tid, men indeholder alligevel masser af livskraft, iderigdom og opdaterede, faglige kompetencer.

Vi fungerer i forvejen som underleverandør for en lang række virksomheder, men vi er altid åbne over for nye samarbejdspartnere.

Skrædderi & Systue


Kig forbi til en kop kaffe – eller vi
kan komme til dig

Få en uforpligtende snak
Ring eller skriv

Tlf: +45 87 38 20 70
Mail: sy@husetventure.dk

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

KONTAKT OS

Huset Venture Storkøbenhavn

Telegrafvej 4, opgang 2
2750 Ballerup
Danmark

Telefon: +45 87 38 20 70
E-mail: storkobenhavn@husetventure.dk

CVR-nr.: 31 83 56 66

 

ANSØGNINGER

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/

 

https://husetventure.dk/storkobenhavn