GAVER DER GAVNER

Dobbelt bæredygtige firmagaver – både socialt og miljømæssigt ansvar.

SEND POSITIVE SIGNALER MED DINE GAVER

Hvis du vil give f.eks. dine medarbejdere, kunder eller medlemmer gaver, så lad os i “Gaver der Gavner” i Huset Venture hjælpe dig med at gøre gaverne ansvarlige . Vi er Danmarks eneste dobbelt bæredygtige gavekoncept med fuld fokus på både den miljømæssige og sociale bæredygtighed, så derfor sender du positive signaler med en gave fra os.

Se feks. alle vores glasprodukter lavet af vinflasker, eller køb vores totebags og kaffevarmere til stempelkander – produceret af resttekstil. Se vores webshop her https://www.hvshop.dk/gaver-der-gavner.

Har I som virksomhed brug for et større parti gaver, så er de bare et enkelt opkald væk. Ring til os på 87 38 20 70 og få en snak om jeres muligheder – spørg efter Malene Rasmussen eller mail direkte til gaver@husetventure.dk.

I Huset Venture, som “Gaver der Gavner” er en del af, er 90 % af vores ansatte mennesker der på grund af helbredsmæssige udfordringer har brug for et fleksjob – dermed tager vi et samfundsmæssigt ansvar ved at støtte et mere rummeligt arbejdsmarked

 

 

 

 

Gaver der Gavner


Kig forbi til en kop kaffe – eller vi
kan komme til dig

Få en uforpligtende snak
Ring eller skriv

Malene Rasmussen

Tlf: +45 87 38 20 70
Mail: gaver@husetventure.dk

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

KONTAKT OS

Huset Venture Storkøbenhavn

Telegrafvej 4, opgang 2, 1 sal
2750 Ballerup
Danmark

Telefon: +45 87 38 20 70
E-mail: storkobenhavn@husetventure.dk

CVR-nr.: 31 83 56 66

 

ANSØGNINGER

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/

 

https://husetventure.dk/storkobenhavn