HUSET VENTURES SKRÆDDERI – HVAD DU ØNSKER  – SKAL VI SY!

I vores skrædderi kan vi løse stort set alle opgaver. Vi syr tøj fra bunden efter dine ønsker – tilpasset netop dig og dit behov. Vores skræddere og syersker har stor erfaring og rutine, og vi løser både små og store opgaver med stor omhu og præcision. Vi har en stor kundekreds, der kommer igen og igen og ofte anbefaler os til andre.

Et skrædderi uden grænser

Vi syr bl.a. selskabs- og brudekjoler, jakkesæt, dåbskjoler, scenetøj til musikere og skuespillere mv., tøj til filmproduktioner, gardiner og boligtekstiler. Kun fantasien sætter grænser.

Kontakt os for en snak, så vi sammen kan finde ud af, hvordan vi bedst kan lave lige præcis det, du står og mangler. Vi syr det, du ønsker!

Skrædderi & Systue


Kig forbi til en kop kaffe – eller vi
kan komme til dig

Få en uforpligtende snak
Ring eller skriv

Tlf: +45 87 38 20 70
Mail: sy@husetventure.dk

sy-og-design2

ALT FOR GODT … TIL AT SMIDE UD

Hvis man har noget tøj, man er virkelig glad for, er det bare ærgerligt, hvis det går i stykker. Men fortvivl ikke, for ofte kan det repareres eller omforandres, så det kan bruges i mange år fremover. Faktisk er det ofte billigere at reparere tøjet, end at købe nyt. Og tilmed også miljømæssigt langt mere bæredygtigt.

I Huset Ventures skrædderi kan vi reparere dit tøj, omforandre det og sy det om eller gøre det større eller mindre. Vi har dygtige skræddere, syersker og øvrigt personale, som kan hjælpe med alt.

  • Oplægning af bukser
  • Udskiftning af lynlåse i alle tekstiler
  • Tilretning af tøj – f.eks. selskabtøj, brude- og dåbskjoler og konfimationstøj
  • Reparation og forandring af tøj

Kontakt os via kontaktformular, eller Ring 87 38 20 70.

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

KONTAKT OS

Huset Venture Storkøbenhavn
Telegrafvej 4, opgang 2
DK- 2750 Ballerup
Danmark

Telefon: +45 87 38 20 70

Email: storkobenhavn@husetventure.dk
CVR-nr.: 31 83 56 66

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/

 

https://husetventure.dk/storkobenhavn