STORKØBENHAVN

Sy og design

VI KAN DET HELE - NÅR DET HANDLER OM STOF

Vi er en dansk systue, og vi syr alt, reparerer alt og omforandrer alt - ingen opgave er for stor eller for lille! Og herudover tilbyder vi socialt ansvarlig og bæredygtig produktion - effektivt og billigt. Måske skulle du ringe til os med det samme?

HVAD DU ØNSKER – SKAL VI SY…

I Huset Ventures SY OG DESIGN løser vi alle syopgaver. Vi er en dansk systue, og vores team består af dygtige skræddere, syersker, tilskærere og designere. Vores faglige kompetencer spænder bredt inden for det tekstile område, og vi er altid behjælpelige med at finde den bedst egnede løsning for netop dig.

Vi producerer også en lang række hjælpemidler til mennesker med handicap, hvor vi har fokus på udseende og personlig stil – se meget mere her.

 

VI TILBYDER

Skrædderi

Skrædderi

Syning af selskabskjoler, jakkesæt, dåbskjoler, scenetøj, tøj til filmproduktioner, specialsyet tøj til mennesker med handicap.

Reperationer

Reparationer

Omforandring af al tøj, udskiftning af lynlåse, op- og nedlægning af bukser, indsyning af læg, diverse reparationer.

Læsegl

Læsejl

Flotte kvalitets-læsejl til altaner og haver. Vejrbestandigt materiale og forsynet med ringe til montering. Til hvert sejl medfølger en stofpose med strips, samt en taske til at opbevare læsejlet i.

Sy og design

Andre produkter

Tehætter, shoppere, pelsopbevaringsposer mv. Broderi: Navne i dåbskjoler eller numre på sportstøj.

Bæredygtig produktion

Bæredygtig produktion

Vi er en dansk systue, der tilbyder miljørigtig og social ansvarlig produktion. Vi er underleverandør for en lang række virksomheder, der ønsker at lægge deres produktion i en socialøkonomisk virksomhed i Danmark. Dermed styrker virksomhederne rummelighed på det danske arbejdsmarked, samtidig med, at miljøet skånes ved at undgå unødig transport til systuer i udlandet.

Vi går nye veje. Selv når vi ikke kan gå.

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Telegrafvej 4, opgang 2
DK- 2750 Ballerup
Danmark

Telefon: 4213 3090

Email: kontakt@husetventure.dk
CVR-nr.: 31 83 56 66

 

 

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Jeg tillader, at når jeg sender denne formular sendes den til husetventure

© Huset Venture Storkøbenhavn, 2018. All Rights Reserved