AT GIVE NYT LIV TIL BRUGTE TEKSTILER

Det er lige præcist, hvad vi i øjeblikket gør sammen med designteknolog, Louise Linder.

Louise har en baggrund som tekstilformidler og designteknolog og står bag projektet Arvestykke, hvor hun forvandler genbrugte tekstiler til æstetisk boliginteriør i form af puder, gardiner, rumdelere m.m.

Sammen med Louise designer og syr vi i Huset Venture Storkøbenhavn en række æstetiske patchworkprodukter, som skal udstilles på Designmuseum Danmark midt i september. Det er Lifestyle & Design Cluster, som er en national erhvervsklynge inden for design, mode og møbler, der eksekverer udstillingen i forbindelse med eventen 3DaysofDesign. 3DaysofDesign er et årligt dansk design-event, der skaber en platform til at vise nye koncepter inden for design til livsstil, møbler, lys og interiør. I år sætter 3Daysofdesign fokus på bæredygtighed inden for møbel- og interiørbranchen med “Circular Furniture Days” fra d. 16. – 18. september 2021, og man vil her kunne opleve mange innovative løsninger, hvor alle har til formål at reducere forbrug og spild eller at genanvende og genbruge materialer i produktionen. Det er i denne forbindelse, du kan se Arvestykke og Huset Ventures patchworkværker.

Louise siger om samarbejdet med Huset Venture: Jeg synes, det er vigtigt at støtte lokale initiativer, som gør en forskel og tror på, ligesom jeg, at alle mennesker har en værdi. Af den grund indledte jeg et samarbejde med Huset Venture.

Vi glæder os til at se dig på Design Museum Danmark på Bredgade 68 i København – fra d. 16. – 18. september 2021. Torsdag og fredag kl. 09-17 eller lørdag kl. 10-14.