UDDANNELSE I REGNSKAB PÅ NEDSAT TID

Huset Venture tilbyder – som de eneste i Danmark – en regnskabsuddannelse på nedsat tid. Opstart 19.august.

Der findes desværre ikke mange uddannelsesmuligheder til mennesker, der ikke kan arbejde på fuld tid, som fx fleksjobvisiterede eller ledige på sygedagpenge – men i Huset Venture i Ballerup tilbyder vi en god mulighed for netop dette!

Vores regnskabsuddannelse er velegnet til personer, der har brug for et skånsomt sporskifte f.eks. til et mindre fysisk krævende job. Der er undervisning i ca. 12 timer om ugen i en periode på 15 uger, og vi tager personlige hensyn til kursisterne i forhold til den enkeltes ressourcer.

Gode jobmuligheder
Vi har i Huset Venture afholdt 28 tilsvarende regnskabskurser gennem de seneste 10 år, og vi har en gennemførelsesprocent blandt kursisterne på 98 procent. Samtidig har vi erfaring med, at kursisterne kommer i job efterfølgende.

På kurset undervises der i økonomisystemet E-conomic. E-conomic bruges i dag af både store og små virksomheder verden over, derfor er kompetencer på dette felt i høj grad efterspurgt.

Der er stadig ledige pladser på vores regnskabskursus, hvor vi starter nyt hold d. 19.august 2024.

Interesseret?

Så kig nærmere på www.husetventure/storkobenhavn/regnskabskurser

Du er også mere end velkommen til at ringe og høre mere hos kursusleder Lillian Maria Warrer Hansen, på mobil 2911 7094 – eller skriv til lilianmwh@husetventure.dk.