VELBESØGT RECEPTION I HUSET VENTURE STORKØBENHAVN | Huset Venture Storkøbenhavn

STORKØBENHAVN

 

VELBESØGT RECEPTION I HUSET VENTURE STORKØBENHAVN

Vokseværk, markant vækst og flytning blev behørigt fejret med en stor reception d. 29. oktober på Telegrafvej 4 i Ballerup.

At Huset Venture Storkøbenhavn er en ganske særlig arbejdsplads står helt klart efter receptionen. Både kommunale politikere, samarbejdspartnere, embedsfolk og venner af Huset Venture var mødt talstærkt frem for at fejre flytningen til nye og større lokaler, samt den markante vækst, Huset Venture har oplevet – både i forhold til sy-afdelingen og i forhold til kursus- og afklaringsafdelingen. Hele 140 personer var mødt op i alt.

Huset Venture Storkøbenhavn har øget antallet af ansatte med 300 % på bare to år, og der er ikke mange virksomheder i Danmark som kan matche en sådan vækstrate. Både Ballerups borgmester, Jesper Würtzen (A), og formand for Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget,  Musa Kekec (A), mødte frem for at ønske tillykke. Og fra politisk side blev det anerkendt, at en socialøkonomisk virksomhed som Huset Venture, både skaber økonomisk værdi, og i høj grad også menneskelig værdi.

En lang række sponsorer hjalp med udgifterne til receptionen. Huset Venture Storkøbenhavn vil derfor gerne takke Egedal Kommune, Holte Vinlager, KIMS, Søbogaard, Omsorgscentret Lundehaven, Kontantpriser.dk, Ballerup Kommune,  Grantoftegaard, Aarstiderne, Rothenborg.dk og Coloplast.

 

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Telegrafvej 4, opgang 2
DK- 2750 Ballerup
Danmark

Telefon: 87 38 20 70

Email: storkobenhavn@husetventure.dk
CVR-nr.: 31 83 56 66

 

 

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)

© Huset Venture Storkøbenhavn, 2020. All Rights Reserved