upcycling

RECYCLING & DESIGN

Produktion af bæredygtige designprodukter inden for interiør og accessories.

NÅR UPCYCLING OG KREATIVT DESIGN GÅR HÅND I HÅND

Fra skrot til hot. Så enkelt kan det måske siges. For i Huset Venture Kolding designer vi nye, smarte produkter ud af genbrugt materiale fra tekstil, træ, metal, glas m.m. Vi genbruger ikke bare; vi laver upcycling og skaber noget nyt ud af det gamle, så det får tilført ny værdi.

Vi laver for eksempel dekorative lysestager ud af brugte vinflasker, praktiske opslags-/ophængstavler ud af gamle jernplader eller moderne ’shopping bags’ ud af genbrugte cowboybukser. Kun fantasien sætter grænser. Og skulle vores fantasi ikke række, så tager vi også gerne dig med i processen – fra idé til færdigt produkt.

Vi sælger både til virksomheder og private, og når du køber hos os, får du ikke blot unikke produkter – du er også med til at gøre en positiv forskel for miljøet og for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.

Er du nysgerrig? Så tøv ikke med at kigge forbi vores showroom eller kontakt os for at høre mere. Vi glæder os til at vise dig, hvordan bæredygtighed og kreativt design kan gå hånd i hånd.

 

Kontakt


Få en uforpligtende snak
Ring eller skriv

 

Tlf: +45 87 38 20 18
Mail: kolding@husetventure.dk

 
 

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

KONTAKT OS

Huset Venture Kolding

Dieselvej 9
6000 Kolding
Danmark

Telefon: +45 87 38 20 18
E-mail: kolding@husetventure.dk

CVR-nr.: 31 83 56 66

 

ANSØGNINGER

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/