NYHEDER

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

VI TILBYDER

Salg, udstilling og events i eget showroom

I vores shop og showroom på Dieselvej 9 kan du både se, købe og bestille vores egenproducerede, upcyclede designprodukter inden for bolig, interiør og accessories.  Vi afholder også både åbne og lukkede events for både private, virksomheder, organisationer m.fl. Læs mere her.

Viden om socialøkonomi og Huset Venture-konceptet

Vi stiller vores viden og ekspertise om socialøkonomi og Huset Venture-konceptet til rådighed for kommuner, virksomheder, institutioner og andre med interesse i den socialøkonomiske branche. Læs mere om Huset Ventures Videncenter her.

Bæredygtige designprodukter

Med udgangspunkt i genbrugsmaterialer designer, producerer og sælger vi unikke designprodukter inden for bolig, interiør og accessories. Læs mere her.

Jobrettede forløb

Vi tilbyder jobrettede forløb, der er særligt målrettet mennesker med reduceret arbejdsevne. Målet er at se nye muligheder, udvikle ressourcer og overkomme forhindringer, så man kommer tættere – og gerne helt ind – på arbejdsmarkedet. Læs mere her.

Opgaveløsning inden for tekstil produktion, pakkeri og montage

Vi løser delopgaver for din virksomhed, så du kan bruge kræfterne andre steder – samtidig med at du tager et socialt ansvar. Inden for tekstil produktion tilbyder vi omforandring af arbejdsbeklædning, omsyning af tekstil interiør og løsning af specialopgaver. Og i vores pakkeri løser vi både pakke- og montageopgaver, herunder ‘pick-pack’ med plukning, pakning og forsendelse af dine produkter. Læs mere her.

 

Uforpligtende snak på tlf +45 87 38 20 18