NYHEDER

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

VI TILBYDER

Opgaveløsning inden for produktion, pakkeri m.m.

Vi løser delopgaver for din virksomhed, så du kan bruge kræfterne andre steder – samtidig med at du tager et socialt ansvar. Vi kan blandt andet løse pakke- og samleopgaver, montageopgaver samt produktionsopgaver inden for tekstil, træ og metal. Læs mere her.

Bæredygtige designprodukter

Med udgangspunkt i genbrugsmaterialer designer, producerer og sælger vi unikke designprodukter inden for bolig, interiør og accessories. Læs mere her.

Afklarings- og udviklingsforløb

I vores kursus- og afklaringsafdeling tilbyder vi skræddersyede forløb til mennesker med reduceret arbejdsevne. Målet er at bringe borgeren tættere – eller direkte ind – på arbejdsmarkedet. Læs mere her.

Salg, udstilling og events i eget showroom

I vores shop og showroom på Dieselvej 9 kan du både se, købe og bestille vores egenproducerede, upcyclede designprodukter inden for bolig, interiør og accessories.  Vi afholder også både åbne og lukkede events for både private, virksomheder, organisationer m.fl. Læs mere her.

Viden om socialøkonomi og Huset Venture-konceptet

Vi stiller vores viden og ekspertise om socialøkonomi og Huset Venture-konceptet til rådighed for kommuner, virksomheder, institutioner og andre med interesse i den socialøkonomiske branche. Læs mere om Huset Ventures Videncenter her.

 

Uforpligtende snak på tlf +45 87 38 20 18