designbutik

SHOP & SHOWROOM

Besøg vores shop og showroom på Dieselvej 9 - fyldt med unikke, bæredygtige designprodukter.

EN ANDERLEDES OG KREATIV DESIGNBUTIK

Træd ind i vores shop og showroom på Dieselvej 9 i Kolding og træd ind i en anderledes og kreativ designbutik fyldt med smarte, lækre og praktiske produkter inden for bolig, interiør og accessories. Her finder du en bred palet af upcyclede designprodukter, hvor der er skabt noget nyt og unikt ud af genanvendte materialer fra tekstil, træ, metal, plastik, glas o.l.

Vi sælger både til virksomheder og private, og vi tilbyder både færdige produkter og produkter til videresalg. Vi tilbyder også at lave produkter, hvor du bliver en del af designprocessen.

Ud over vores faste åbningstid vil du i vores shop og showroom kunne opleve særlige events og arrangementer på udvalgte dage og aftener. Det kan være åbne events for private eller lukkede arrangementer for virksomheder, organisationer, foreninger m.fl. De åbne events vil blive annonceret på Huset Venture Koldings Facebook-side.

Du er meget velkommen til at kigge forbi vores shop og showroom på Dieselvej 9. Vi har åbent mandag til torsdag kl. 09.00 – 14.30, fredag kl. 9.00 – 12.00, og ellers efter aftale. Besøg vores webshop på www.hvshop.dk

Shop & Showroom


Få en uforpligtende snak
Ring eller skriv

Tlf: +45 87 38 20 18
Mail: kolding@husetventure.dk

 
 

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture Kolding

Dieselvej 9
DK- 6000 Kolding
Danmark

Telefon: +45 87 38 20 18
Email: kolding@husetventure.dk

CVR-nr.: 31 83 56 66

 

KONTAKT OS

Contact Us