Kurser og afklaring

JOB & UDVIKLING

Afklarende og jobrettede individuelle forløb i rummelige rammer.

GØR BRUG AF VORES EKSPERTISE I AFKLARING OG JOBRETTEDE FORLØB

Er du på vej i afklaringsforløb? Måske er din evne til at arbejde nedsat midlertidigt eller langvarigt? Måske har du fået en sygdom – fysisk eller psykisk? Måske har du et handicap – eller du har været ude for en ulykke? Uanset årsagen står Huset Venture klar med forskellige former for hjælp og støtte til dig, som ikke længere kan arbejde på fuld kraft og som måske er på vej i et afklaringsforløb.

Vi tilbyder kurser, job- og udviklingsforløb samt uddannelse til ledige i fleksjob, kontanthjælpsmodtagere og mennesker i ressourceforløb. Vi møder dig, hvor du er, og vores mål er altid, at du kommer nærmere en afklaring og meget gerne et job – og dermed en plads på arbejdsmarkedet. Vi tilbyder også turisme-kursus for alle ledige, med lyst til at arbejde indenfor turistbranchen.

I Huset Venture er mere end 90 % af de ansatte selv ramt af en begrænsning i arbejdsevnen, så udover den faglige ekspertise har vi også personlig erfaring med de særlige udfordringer og muligheder, som det giver. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Job & Udvikling


Få en uforpligtende snak

Ring eller skriv

Susanne Kristiansen

Tlf: 86 28 35 20
Mail: sannek@husetventure.dk

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

KONTAKT OS

Huset Venture Ringkøbing

Birkmosevej 11
6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 20
E-mail: ringkobing@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

 

ANSØGNINGER

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/

 

google map coding