JOB & UDVIKLING

Afklarende og jobrettede individuelle forløb i rummelige rammer

GØR BRUG AF VORES EKSPERTISE I AFKLARING OG JOBRETTEDE FORLØB

Vi tilbyder kurser, job- og udviklingsforløb samt uddannelse til bl.a. ledige, ledige visiterede til fleksjob, kontanthjælpsmodtagere og borgere i ressourceforløb.

Måske er din evne til at arbejde nedsat midlertidigt eller langvarigt? Måske har du fået en sygdom – fysisk eller psykisk? Måske har du et handicap – eller du har været ude for en ulykke? Måske er du bare uden arbejde og har brug for en hjælpende hånd til igen at finde ind på arbejdsmarkedet. Uanset årsagen står Huset Venture klar med forskellige former for hjælp til dig.

Vi møder dig, hvor du er, og vores mål er altid, at du kommer nærmere en afklaring og meget gerne et job – og dermed en plads på arbejdsmarkedet. Vi tilbyder også turisme-kursus for alle ledige, med lyst til at arbejde indenfor turistbranchen.

I Huset Venture er hele 95 % af de ansatte selv ramt af en begrænsning i arbejdsevnen, så udover den faglige ekspertise har vi også personlig erfaring med de særlige udfordringer og muligheder, som det giver. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Se eksempler på vores samarbejdspartnere her.

Job & Udvikling


Få en uforpligtende snak

Ring eller skriv

Susanne Kristiansen

Tlf: 86 28 35 20
Mail: sannek@husetventure.dk

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

KONTAKT OS

Huset Venture Ringkøbing

Birkmosevej 11
6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 20
E-mail: ringkobing@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

 

ANSØGNINGER

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/

 

google map coding