HISTORIEN BAG HUSET VENTURE

Huset Venture er resultatet af en ide, der blev fostret af en række ildsjæle på Daghøjskolen for Bevægehandicappede i Aarhus op gennem 1990’erne.

Udviklede unik ide

Eleverne og skolens leder var frustrerede over, at det stort set var umuligt at få job, hvis man havde nedsat arbejdsevne. Sammen udviklede de den unikke ide om at skabe en privat virksomhed for mennesker med handicap, hvor man havde fokus på ressourcerne hos den enkelte frem for begrænsningerne.

Knopskydning

Ideen blev til en realitet i 1999, hvor Huset Venture slog dørene op i Stavtrup ved Aarhus. Virksomheden udviklede sig hurtigt med knopskydning af forskellige erhvervs- og kursusaktiviteter, og hvad der startede som en skæv ide og trods-reaktion, har nu udviklet sig til flere professionelle Huset Venture-virksomheder rundt om i landet, hvor mere end 90% af de ca. 170 medarbejdere har en varigt nedsat arbejdsevne.

HUSET VENTURE


Vil du høre mere om Huset Venture?
Ring til

Aarhus
Tlf: +45 86 28 35 55

Ringkøbing
Tlf: +45 86 28 35 20

Storkøbenhavn
Tlf: +45 87 38 20 70

Kolding
Tlf: +45 87 38 20 18

HUSET VENTURE RINGKØBING

Kimen til Huset Venture i Ringkøbing blev lagt i 2006 i form af projektet ’Fra A til Å’, der var rettet mod at hjælpe voksne med læse- og skrivevanskeligheder i Vestjylland ved hjælp af it-værktøjer. Behovet for læse- og skrivestøtte viste sig at være stort nok til en mere permanent indsats, og med dette fokus blev Huset Venture formelt etableret i 2007 med adresse i Tim.

I 2009 fik Huset Venture bevilget penge via SATS-puljen til et 4-årigt projekt, ’Center for Livsnavigation’, hvor vi fortsatte det gode samarbejde med Ringkøbing-Skjern Kommune, fagbevægelsen og private virksomheder om at højne læse-, skrive- og it-kompetencer hos voksne med læse-/skrivebesvær.

Samtidigt gav projektet mulighed for opstart af flere kursus- og uddannelsesaktiviteter, og vi har fortsat udviklet denne del, selv efter at Center for Livsnavigation-projektet udløb i 2013.

Vi udvider fortsat vore aktiviteter i tæt samarbejde med kommuner, virksomheder og andre partnere. I dag har Huset Ringkøbing bl.a. træ- og metalværksted, monteringsservice, haveservice og en job- og udviklingsafdeling, der tilbyder forskellige afklarende og beskæftigelsesrettede forløb og kurser for ledige fleksjobbere, kontanthjælpsmodtagere, flygtninge m.fl.

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

KONTAKT OS

Huset Venture Ringkøbing

Birkmosevej 11
6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 20
E-mail: ringkobing@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

 

ANSØGNINGER

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/

 

google map coding