RINGKØBING

 • Huset Venture Ringkøbing

  HUSET VENTURE – EN SOCIALØKONOMISK VIRKSOMHED

  Vi driver erhverv, udvikler mennesker og bryder barrierer.
  Vi skaber rum til mennesker med nedsat erhvervsevne.
  Vi er socialøkonomi i bevægelse. Vi er HUSET VENTURE

 • Genstart

  BESØG EN UNIK BUTIK - BUTIK GENSTART

  Vi kombinerer produktion af kunsthåndværk, brugskunst og andet håndværk med udviklende forløb for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.

 • Træ og metal

  TRÆ OG METAL - VORES SPECIALE...

  På vores værksted kan vi løse alle opgaver i træ og metal. Nyproduktion eller reparation - det er kun fantasien der sætter grænser. Kontakt os for en uforpligtende snak.

 • Træ og metal

  VI PAKKER ALT FOR DIG!

  Uanset hvilken pakkeopgave, du har, kan vi løse den. Ring til os og få et godt tilbud - uanset om du har brug for ind-, om- eller udpakning...

 • Web

  NY HJEMMESIDE? DEN KLARER VI!

  Vi gør det let for dig at få en ny hjemmeside - og i et brugervenligt system, som du selv kan opdatere. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

NYHEDER

      

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

VI TILBYDER

Kunsthåndværk, brugskunst og andet håndværk

I Butik Genstart på Birkmosevej 20 kan du købe forskellige, egenproducerede varer i form af kunsthåndværk, brugskunst, pynteting og praktiske ting til hjemmet. Læs mere om Butik Genstart her.

Kurser, uddannelse og målrettede forløb

Vi tilbyder kurser, afklaringsforløb, coaching, uddannelser mm. til ledige fleksjobbere, kontanthjælps- og dagpengemodtagere samt mennesker, der er tilkendt ressourceforløb. Du kan læse mere om vores tilbud her.

Viden om socialøkonomi og Huset Venture-konceptet

Vi stiller vores viden og ekspertise om socialøkonomi og Huset Venture-konceptet til rådighed for kommuner, virksomheder, institutioner og andre med interesse i den socialøkonomiske branche. Læs mere om Huset Ventures Videncenter her.

Produktion og reparation inden for træ og metal

Vores værksted løser både små og store opgaver med nyproduktion og reparation inden for træ og metal. Vi kan f.eks. lave shelters, brændeskure, æblekasser, sættekasser, vinkasser/ølkasser, borde og reoler, eller vi kan reparere cykler, mooncars mm.
Læs mere om vore træ- og metalværksted her.

Ny hjemmeside

Vi gør det let for dig at få en ny hjemmeside. Ud fra dine ønsker designer vi din hjemmeside i et brugervenligt CMS-system, hvor du selv kan redigere og opdatere efterfølgende – eller vi kan hjælpe dig med vedligeholdelsen. Læs mere om Huset Ventures web-løsninger her.

Reparation af computer, gratis fejlfinding og vejledning

Har du problemer med computeren? Vi tilbyder gratis fejlfinding og et uforpligtende tilbud på reparation. Læs mere om vores IT-Værksted her.

Foto og videoptagelse med drone

Vi tilbyder dronefoto eller dronevideo foretaget af uddannet dronepilot. Vi kan også redigere optagelserne efterfølgende, hvis du skal bruge dem til fremvisning. Læs mere om vores droneoptagelser her.

Vedligehold af grønne områder

Vi tilbyder havehjælp til både private og virksomheder. Det kan være hækklipning, fjernelse af ukrudt, græsslåning m.m. Læs mere om vores grønne service her.

Du kan køre lige til døren og vi har handicapvenlig parkering

HUSENE I DK

Huset Venture Ringkøbin

 

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Birkmosevej 20
DK- 6950 Ringkøbing
Danmark

Telefon: 8628 3520

Email: ringkobing@husetventure.dk
CVR: 24 99 23 30
P-nummer: 10 17 46 24 11

 

 

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

© Huset Venture Ringkøbing, 2020. All Rights Reserved