NYHEDER

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

VI TILBYDER

Reparation af computer, gratis fejlfinding og vejledning

Har du problemer med computeren? Vi tilbyder gratis fejlfinding og et uforpligtende tilbud på reparation. Læs mere om vores IT-Værksted her.

Foto og videoptagelse med drone

Vi tilbyder dronefoto eller dronevideo foretaget af uddannet dronepilot. Vi kan også redigere optagelserne efterfølgende, hvis du skal bruge dem til fremvisning. Læs mere om vores droneoptagelser her.

Vedligehold af grønne områder

Vi tilbyder havehjælp til både private og virksomheder. Det kan være hækklipning, fjernelse af ukrudt, græsslåning m.m. Læs mere om vores grønne service her.

Kunsthåndværk, brugskunst og andet håndværk

I Butik Genstart på Birkmosevej 20 kan du købe forskellige, egenproducerede varer i form af kunsthåndværk, brugskunst, pynteting og praktiske ting til hjemmet. Læs mere om Butik Genstart her.

Produktion og reparation inden for træ og metal

Vores værksted løser både små og store opgaver med nyproduktion og reparation inden for træ og metal. Vi kan f.eks. lave shelters, brændeskure, æblekasser, sættekasser, vinkasser/ølkasser, borde og reoler, eller vi kan reparere cykler, mooncars mm.
Læs mere om vore træ- og metalværksted her.

Ny hjemmeside

Vi gør det let for dig at få en ny hjemmeside. Ud fra dine ønsker designer vi din hjemmeside i et brugervenligt CMS-system, hvor du selv kan redigere og opdatere efterfølgende – eller vi kan hjælpe dig med vedligeholdelsen. Læs mere om Huset Ventures web-løsninger her.

Kurser, uddannelse og målrettede forløb

Vi tilbyder kurser, afklaringsforløb, coaching, uddannelser mm. til ledige fleksjobbere, kontanthjælps- og dagpengemodtagere samt mennesker, der er tilkendt ressourceforløb. Du kan læse mere om vores tilbud her.

Viden om socialøkonomi og Huset Venture-konceptet

Vi stiller vores viden og ekspertise om socialøkonomi og Huset Venture-konceptet til rådighed for kommuner, virksomheder, institutioner og andre med interesse i den socialøkonomiske branche. Læs mere om Huset Ventures Videncenter her.

 

Uforpligtende snak på tlf +45 86 28 35 20