NYHEDER

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

VI TILBYDER

Vedligehold af grønne områder

Vi tilbyder havehjælp til både private og virksomheder. Det kan være hækklipning, fjernelse af ukrudt, græsslåning m.m. Læs mere om vores grønne service her.

Montage

Vi er eksperter i montering og samling af produkter. Vores erfarne ansatte sikrer korrekt samling og montering, hurtigt og effektivt. Vi tilpasser os dine  behov og krav. Læs mere om vores montageservice her

Produktion og reparation inden for træ og metal

Vores værksted løser både små og store opgaver med nyproduktion og reparation inden for træ og metal. Vi kan f.eks. lave shelters, brændeskure, æblekasser, sættekasser, vinkasser/ølkasser, borde og reoler, eller vi kan reparere cykler, mooncars mm.
Læs mere om vore træ- og metalværksted her.

Kurser, uddannelse og målrettede forløb

Vi tilbyder kurser og uddannelser mm. til ledige fleksjobbere, kontanthjælps- og dagpengemodtagere samt mennesker, der er tilkendt ressourceforløb. Du kan læse mere om vores tilbud her.

Viden om socialøkonomi og Huset Venture-konceptet

Vi stiller vores viden og ekspertise om socialøkonomi og Huset Venture-konceptet til rådighed for kommuner, virksomheder, institutioner og andre med interesse i den socialøkonomiske branche. Læs mere om Huset Ventures Videncenter her.

 

Uforpligtende snak på tlf +45 86 28 35 20