NYHEDER

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

VI TILBYDER

Syopgaver, reparationer og omforandringer

Vi løser alle sy-opgaver. Syning af brude- og selskabskjoler, jakkesæt, dåbskjoler, scenetøj, tøj til filmproduktioner, specialsyet tøj til mennesker med handicap, omforandring af al tøj, udskiftning af lynlåse, op- og nedlægning af bukser, indsyning af læg, diverse reparationer, tehætter, shoppere, pelsopbevaringsposer mv. Ingen opgave er for stor eller for lille. Læs mere om vores skrædderi og systue her.

Hjælpemidler til mennesker med handicap

Vi producerer hjælpemidler i tekstil og fremstiller tøj til mennesker med handicap. Vi forhandler også massagestole i høj kvalitet samt de trykaflastende FlowSleeping-senge. Læs mere om vores hjælpemidler her.

Regnskabskurser på nedsat tid

Vi tilbyder skånsom uddannelse inden for regnskab og bogføring, hvor du bliver klædt på til at arbejde med regnskab i små og mellemstore virksomheder. Læs mere om vores regnskabskurser her.

Viden om socialøkonomi og Huset Venture-konceptet

Vi stiller vores viden og ekspertise om socialøkonomi og Huset Venture-konceptet til rådighed for kommuner, virksomheder, institutioner og andre med interesse i den socialøkonomiske branche. Læs mere om Huset Ventures Videncenter her.

Bæredygtige firmagaver

Med vores bæredygtige firmagavekoncept ‘Gaver der Gavner’ kan du give lækre kvalitetsprodukter, der samtidig gør en forskel. Alle produkterne er socialt eller miljømæssigt bæredygtige, og du støtter samtidig en lang række gode formål. Læs mere om bæredygtige firmagaver her

Individuelle forløb, afklaring og jobsøgning

Vi tilbyder skræddersyede forløb, kurser/uddannelse, jobsøgningshjælp m.m. til mennesker med reduceret arbejdsevne. Målet er at skabe en personlig afklaring og udvikling, der bringer personen tættere – eller direkte ind – på arbejdsmarkedet. Læs mere her.