bogføringshjælp

REGNSKABSSERVICE

Vi hjælper dig med bogføring, regnskab, løn, moms, SKAT og andet administrativt "bøvl".

HUSET VENTURE ER SPECIALISTER I REGNSKABSSERVICE & BOGFØRINGSHJÆLP

Vi tager os af bøvlet – Så du kan ta’ dig af dine kunder

Huset Venture er specialister i bogføringshjælp og hjælper små og mellemstore virksomheder, foreninger/organisationer og projekter med alt det økonomiske. Vi kan overtage det administrative – eller de dele af det, som du gerne vil slippe af med. Om det handler om bogholderi, årsregnskab, skat og moms eller løn og personale.

Vores medarbejdere dækker over en bred palet af kompetencer, og vi sætter en ære i diskretion, sikkerhed og opdateret viden om gældende lovkrav. Du kan derfor trygt overlade dine opgaver til os – vi ordner bøvlet effektivt og billigt! Kontakt os for et godt tilbud

Vi tilbyder bogføringshjælp til alle aspekter af regnskab

Regnskabsservice


Få en uforpligtende snak med os.
Ring eller skriv til:

Tlf: +45 86 28 35 55
Mail: aarhus@husetventure.dk

bogføringshjælp

BOGHOLDERI

Ingen forretning uden et velfungerende bogholderi! Der skal simpelthen være styr på papirer, regninger, betalinger, afstemninger, kontering og bogføring.

BUDGETTER

Få styr på fremtiden! Med et realistisk og professionelt budget er du rustet til de forretningsmæssige udfordringer, der kommer.

LØN & PERSONALE

Din aflønning af dit personale skal naturligvis køre problemfrit. Slip for bekymringer om månedlige deadlines, feriepenge, refusioner etc.

SKAT OG MOMS

Moms er kompliceret.  Lad os holde styr på posteringerne i dit momsregnskab og sørge for at udarbejde et rettidigt og korrekt momsregnskab til SKAT.

FORSKUDSSKEMA/SELVANGIVELSE

Med udgangspunkt i seneste regnskab tilpasser vi dit forskudsskema for det kommende år. Med udgangspunkt i regnskabet kan vi indberette selvangivelsen.

ÅRSREGNSKAB

Som selvstændig skal du udarbejde et årsregnskab, der indeholder resultatopgørelse, balance og evt. noter. Her skal SKAT kunne se, hvordan du har opgjort dit overskud.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Fast og konkurrencedygtig pris!

Vores priser er yderst konkurrencedygtige, og vi tilbyder samtidig en fast pris på arbejdet, inden vi går i gang – så du undgår ubehagelige overraskelser.

Kontakt Afd. leder for Regnskabsservice, Jens Rabjerg, med det samme og lad os få snak

 

 

bogføringshjælp

KONTAKT OS

Huset Venture Aarhus

Skanderborgvej 277E, st.th.
8260 Viby J
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 55
E-mail: aarhus@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30

 

ANSØGNINGER

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/