reparation af pc

IT-MEKANIKERNE

Vi tilbyder fejlfinding og reparation af din PC, rådgivning og salg af IT samt overspilning fra analog til digital.

IT-MEKANIKERNE TILBYDER REPARATION AF DIN PC

REPARATION – GRATIS FEJLFINDING

Fryser din pc uden varsel? Eller stopper den på andre måde med at virke? Bliver din skærm pludselig blå? Eller er der nogle af dine programmer, der er utroligt langsomme? Vi oplever alle problemer med vores pc’er, og de fleste af os er helt magtesløse i den situation. Men fortvivl ikke – for vi i Huset Venture kan hjælpe dig. Vores teknikere finder fejlen GANSKE GRATIS OG giver dig et uforpligtende tilbud på, hvad en reparation vil koste.

 Vores teknikere undersøger problemet og giver dig helt uforpligtende et tilbud på, hvad en reparation vil koste. Hvis du ikke tager imod tilbuddet, koster det dig ikke noget.

Kan det ikke betale sig at reparere fejlen, kan vi også sælge dig en ny.

Hos os får du den gode “gammeldags” service, som du ikke finder andre steder. Her er ingen dumme spørgsmål. Vi har god tid, og vi taler et sprog, der er til at forstå.

SALG MED GRUNDIG VEJLEDNING

Hos de store forhandlere kan du let bare blive et “nummer i rækken”. Det er du ikke hos os. Vi tager os tid til at få dig til at føle dig tryg og giver dig den rette forklaring og vejledning, når du skal købe nyt it-udstyr. Vi vejleder og rådgiver dig, så det udstyr du får lever op til netop dine behov.

DukaPC

Vi hjælper også dig, der føler dig helt på bar bund og som bare gerne vil i gang med at bruge en computer. Vi forhandler for eksempel den meget brugervenlige Duka PC.

IT-Mekanikerne


Besøg os på Skanderborgvej 277, Viby J.

Åbningstider
Mandag - torsdag kl. 11.00-16.00
Fredag kl. 11.00-15.00.

Få en uforpligtende snak
Ring eller skriv

Tlf: +45 86 28 35 55
Mail: butik@husetventure.dk

VI TILBYDER

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture Aarhus

Skanderborgvej 277
8260 Viby J
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 55
Fax: +45 86 28 35 63

Email: aarhus@husetventure.dk
CVR: 24 99 23 30

 

KONTAKT OS

Contact Us