reparation af pc

IT-MEKANIKERNE

Vi tilbyder fejlfinding og reparation af din PC, rådgivning og salg af IT samt overspilning fra analog til digital.

IT-MEKANIKERNE TILBYDER REPARATION AF DIN PC

REPARATION – GRATIS FEJLFINDING

Fryser din PC uden varsel? Eller stopper den på andre måder med at virke? Bliver din skærm pludselig blå? Eller er der nogle af dine programmer, der er utroligt langsomme? Vi oplever alle problemer med vores PC’er, og de fleste af os er helt magtesløse i den situation. Men fortvivl ikke – for vi i Huset Venture kan hjælpe dig. Vores teknikere finder fejlen GANSKE GRATIS OG giver dig et uforpligtende tilbud på, hvad en reparation vil koste.

 Vores teknikere undersøger problemet og giver dig helt uforpligtende et tilbud på, hvad en reparation vil koste. Hvis du ikke tager imod tilbuddet, koster det dig ikke noget.

Kan det ikke betale sig at reparere fejlen, kan vi også sælge dig en ny.

Hos os får du den gode “gammeldags” service, som du ikke finder andre steder. Her er ingen dumme spørgsmål. Vi har god tid, og vi taler et sprog, der er til at forstå.

SALG MED GRUNDIG VEJLEDNING

Hos de store forhandlere kan du let bare blive et “nummer i rækken”. Det er du ikke hos os. Vi tager os tid til at få dig til at føle dig tryg og giver dig den rette forklaring og vejledning, når du skal købe nyt it-udstyr. Vi vejleder og rådgiver dig, så det udstyr du får lever op til netop dine behov.

IT-Mekanikerne


Besøg os på Skanderborgvej 277E, st.th., Viby J.

Åbningstider
Mandag – fredag kl. 9.00 – 14.00
Uden for åbningstid kun efter aftale.

Få en uforpligtende snak
Ring eller skriv

 

Tlf: +45 86 28 35 55
Mail: butik@husetventure.dk

VI TILBYDER

KONTAKT OS

Huset Venture Aarhus

Skanderborgvej 277E, st.th.
8260 Viby J
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 55
E-mail: aarhus@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30

 

ANSØGNINGER

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/