HUSET VENTURE – EN UNIK VIRKSOMHED MED PLADS TIL DIG

Hvis du kommer i et forløb i Huset Venture, vil du opleve at blive en del af en helt unik virksomhed. På den ene side er Huset Venture som en almindelig virksomhed, der sælger forskellige produkter og ydelser. På den anden side er vi anderledes, fordi vi er en not-for-profit-virksomhed, da vores indtægter først og fremmest går til et socialt formål – og det formål er at skabe job til mennesker med reduceret arbejdsevne.

Denne blanding, mellem at være en virksomhed og samtidig have et socialt formål, gør os til en såkaldt ’socialøkonomisk virksomhed’. Vi er faktisk Danmarks største registrerede socialøkonomiske virksomhed med ca. 170 ansatte på landsplan, hvor hele 90 % af vores medarbejdere har reduceret arbejdsevne og er ansat i fleksjob, skånejob eller lignende. Det er helt unikt. Men hvad betyder det for dig?

Det betyder, at når du er i et forløb i Huset Venture, så vil du opleve:

  • en meget rummelig atmosfære, hvor det er helt normalt at have særlige udfordringer.
  • at kunne prøve kræfter med arbejdsopgaver i en rigtig virksomhed, men hvor der samtidig er plads til dine eventuelle skånebehov.
  • at de konsulenter, du møder i et forløb hos os, ikke bare har en faglig ekspertise – de har også personlig erfaring med at have reduceret arbejdsevne og kender til de udfordringer og barrierer, det fører med sig.

Vi tør derfor godt sige, at Huset Venture ikke er som de andre. Vi er og kan noget særligt, når det kommer til at hjælpe mennesker nærmere en plads på arbejdsmarkedet. Og vi ser frem til også at hjælpe dig.

 

Vend tilbage til startsiden ‘info til borgere’. 

Job & Udvikling


Ring eller skriv til

Tlf: +45 86 28 35 55
Mail: aarhus@husetventure.dk

KONTAKT OS

Huset Venture Aarhus

Skanderborgvej 277E, st.th.
8260 Viby J
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 55
E-mail: aarhus@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30

 

ANSØGNINGER

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/