VI HJÆLPER DIG VIDERE …

Huset Venture Aarhus tilbyder forløb til dig, der af forskellige årsager står uden for arbejdsmarkedet – og som måske har andre udfordringer end at være ledig. Det kan være, at du er ramt af sygdom (fysisk eller psykisk), har et handicap, har været ude for en ulykke eller på anden måde ikke umiddelbart kan arbejde på fuld kraft. Uanset årsagen står vi klar til at hjælpe dig med komme videre.

FOKUS PÅ DIG OG DINE MULIGHEDER

Huset Venture tilbyder afklarende, udviklende og beskæftigelsesrettede forløb, der skræddersys til dig og dine behov, ressourcer og ønsker for fremtiden. Vi møder dig der, hvor du er, og vores mål er altid du kommer nærmere en afklaring og/eller en plads på arbejdsmarkedet via enten uddannelse, praktik eller job.

I vores forløb får du altid tilknyttet en fast socialfaglig konsulent, der følger dig gennem hele forløbet og som kender din individuelle situation. I vil løbende have samtaler med fokus på dig, din trivsel, dine styrker og dine udfordringer.

Herunder finder du genveje til at læse mere:

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi tilbyder dig også gerne en rundvisning og en uformel snak her i Huset Venture, hvor du kan blive lidt klogere på, hvad vi er for et sted, og hvad vi kan hjælpe dig med.

Job & Udvikling


Ring eller skriv til

Tlf: +45 86 28 35 55
Mail: aarhus@husetventure.dk

KONTAKT OS

Huset Venture Aarhus

Skanderborgvej 277E, st.th.
8260 Viby J
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 55
E-mail: aarhus@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30

 

ANSØGNINGER

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/