BORGERNE SIGER:

“Jeg har fået en større tro på mig selv, og jeg er blevet stærkere i de sociale relationer. Jeg er blevet mere selvstændig, og jeg er blevet en gladere person. Jeg vil stærkt anbefale andre personer, som er i samme situation som mig selv, at blive henvist til et forløb ved Huset Venture. Det er det bedste der er sket i mit liv.”


“Jeg har lært at acceptere mine skånehensyn”


“Jeg har fået den afklaring, som jeg har haft brug for, og jeg kan nu komme videre, og jeg sidder ikke længere fast i systemet. Min socialfaglige konsulent har været yderst kompetent.”


“Jeg har fået større selvtillid ift. arbejdsidentitet og accept af skånehensyn samt sammenhæng mellem arbejde og privatliv.”


“Jeg er blevet afklaret i forhold til, hvad mine barrierer og ressourcer er. For første gang i mit liv er jeg blevet afklaret, og nu afventer jeg Rehabiliteringsteamet med henblik på bevilling af førtidspension. Forløbet med min socialfaglige konsulent har været meget trygt, og vi fik hurtigt oparbejdet en tillidsfuld relation. Min socialfaglige konsulent har set mig, som den jeg er.”


“Jeg har fået struktur på hverdagen, mere selvtillid og glæde ved at skulle ind til individuel samtale og i praktik i Facility-afdelingen.”


“Jeg er blevet afklaret til fleksjob, hvilket jeg har haft et stort ønske om i mange år.”


“Jeg har fået en meget bedre forståelse for min situation.”


“Jeg har fået relevant og større viden om computere og IT, som jeg kan få gavn af i fremtiden – og jeg har rykket mig socialt grundet de meget trygge rammer.”


“Jeg kan nu sætte ord på mine problematikker. Jeg har aldrig før forstået, hvori mine vanskeligheder egentlig bestod. Jeg vidste bare, at de var der, og at de var store.”

 


Job & Udvikling


Ring eller skriv til

Tlf: +45 86 28 35 55
Mail: aarhus@husetventure.dk

KONTAKT OS

Huset Venture Aarhus

Skanderborgvej 277E, st.th.
8260 Viby J
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 55
E-mail: aarhus@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30

 

ANSØGNINGER

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/