ET SKRÆDDERSYET FORLØB TIL DIG

Et forløb i Huset Venture vil altid blive skræddersyet til dig med udgangspunkt i dine særlige behov, ressourcer og ønsker for fremtiden samt det mål, som er sat for forløbet af kommunen/jobcenteret. Vi starter derfor altid ud med en samtale med dig for at blive klogere på, hvad du har brug for, så vi kan sammensætte et forløb, der passer til dig. Der vil være tale om et miks af indsatser, der eksempelvis kan være:

 • afklaring af kompetencer
 • fokus på opbygning af selvtillid/selvværd
 • strategier til at håndtere nye, svære eller udfordrende situationer
 • hjælp til at finde balancen mellem arbejdsliv og privatliv
 • afdækning af skånebehov
 • afdækning af støttebehov, f.eks. hjælpemidler eller bostøtte
 • jobcoaching, skrivning af CV og ansøgning, træning af jobsamtale m.m.
 • jobtræning i Huset Venture eller ekstern praktik i anden virksomhed (læs mere om jobtræning i Huset Venture længere nede på siden).

Et forløb i Huset Venture vil typisk vare 13 uger med mulighed for forlængelse. Du vil fra start få tilknyttet en fast kontaktperson/socialfaglig konsulent, som du har opfølgende samtaler med hver uge. Her vil I samle op på de forskellige indsatser og evt. justere dem, hvis der er behov for det.

Som afslutning på dit forløb vil der blive skrevet en rapport, der samler op på indsatsen og beskriver dine kompetencer og ressourcer samt de særlige udfordringer og muligheder du har i forhold til at komme i beskæftigelse.

I den afsluttende rapport vil vi også typisk komme med en anbefaling til din kommune/ dit jobcenter til, hvad der vil være et naturligt næste skridt for dig. Hvad enten det er behov for yderligere afklaring, indstilling til førtidspension, visitering til fleksjob, uddannelse, ekstern praktik eller andet.

Job & Udvikling


Ring eller skriv til

Tlf: +45 86 28 35 55
Mail: aarhus@husetventure.dk

velliv forening, trivsel, arbejdsglæde, huset venture

JOBTRÆNING I HUSET VENTURE

Jobtræning vil ofte være en del af dit forløb. Jobtræningen foregår i en af Huset Ventures mange afdelinger, hvor du får mulighed for at afprøve et arbejdsområde i praksis og på den måde få din arbejdsevne afklaret og trænet.

Du bliver en aktiv del af en almindelig arbejdsplads, hvor du indgår i den daglige opgaveløsning sammen med gode kolleger. Udover  den socialfaglige kontaktperson (som du har ugentlige, opfølgende samtaler med) vil der også være en faglig kontaktperson/praktikansvarlig i den afdeling, som du bliver tilknyttet i forbindelse med din jobtræning.

Huset Venture er samtidig en rummelig virksomhed, hvor der bliver taget hensyn til dine eventuelle skånebehov, og din arbejdstid og arbejdsområder bliver tilpasset til dig. Og fordi mere en 90 % af de ansatte i Huset Venture er i fleksjob pga. nedsat arbejdsevne, så vil du opleve en helt særlig forståelse og atmosfære, hvor der er plads til dig (læs mere om Huset Venture som en særlig virksomhed her).

Her kan du se eksempler på områder, hvor du kan komme i jobtræning i Huset Venture:

 • IT-butik og IT-reparation (eksempelvis ekspeditionsopgaver, registrering af kunder, softwareopdatering, fejlfinding, diverse forefaldende opgaver)
 • IT-genbrug (eksempelvis adskillelse af hardware, kunderegistrering, chaufføropgaver, lagerarbejde, diverse forefaldende opgaver)
 • Pedelservice (håndværkeropgaver, praktisk opgaveløsning, støvsugning, rengøring, diverse forefaldende opgaver)
 • Skilteproduktion (assistanceopgaver, chaufføropgaver, evt. folieudskæring, evt. opklæbning, diverse forefaldende opgaver)
 • Reklamebureau (kræver forudgående kompetencer), (grafisk arbejde, DTP-opgaver, design af tryksager, diverse forefaldende opgaver)
 • Regnskabsservice, (kræver forudgående kompetencer), (regnskabs- og bogholderiopgaver)
 • Kommunikation, (kræver forudgående kompetencer), (tekstskrivning, korrektur, hjemmesidearbejde, SoMe-opgaver, diverse forefaldende opgaver).

Ud over jobtræning i Huset Venture vil der også i nogle tilfælde være mulig for ekstern praktik i anden virksomhed.

 

Vend tilbage til startsiden ‘info til borgere’. 

KONTAKT OS

Huset Venture Aarhus

Skanderborgvej 277E, st.th.
8260 Viby J
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 55
E-mail: aarhus@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30

 

ANSØGNINGER

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/