it-genbrug, it genbrug, huset venture aarhus, genbrugt computer

IT-GENBRUG

Vi aftager, datasletter og sælger brugt IT-udstyr på dobbelt bæredygtig vis.

SAMMEN MED DIG GØR VI BRUGT IT DOBBELT BÆREDYGTIGT

I Huset Venture IT-Genbrug aftager, datasletter og sælger vi brugt IT-Udstyr på en måde, der både er miljømæssig og social bæredygtig.

Vi genanvender omhyggeligt udstyr, elektronikdele og råmaterialer til gavn for miljøet, samtidig med at vi skaber arbejdspladser til mennesker med reduceret arbejdsevne. Og vi tilbyder certificeret datasletning, der sikrer 100 % sletning af person- eller forretningsfølsomme data på lagringsenheder.

 

VIDSTE DU …

… at der i Danmark hvert år kasseres over 125.000 tons elektronik, hvoraf de 40.000 tons ender i forbrændingsanlæggene til stor skade for miljøet?

… at 80 % af energien, en PC bruger, går til fremstilling af den, hvor der gennemsnitligt bruges hele 190.000 liter vand, generes 1.200 kg. affald og udledes 350 kg. CO2?

… at ca. 75 % af indmaden i en computer, en telefon og lignende kan genanvendes direkte?

Løsninger til både private og erhverv

IT-Genbrug tilbyder ydelser og produkter til både private og til erhverv. Læs mere under IT-Genbrug Privat eller IT-Genbrug Erhverv eller klik herunder på en genvej til:

Privat:

Erhverv:

BLIV KONTAKTET

IT Genbrug

Få en uforpligtende snak
Ring eller skriv til

Tlf: +45 86 28 35 55
Mail: IT-Genbrug@husetventure.dk

 

KONTAKT OS

Huset Venture Aarhus

Skanderborgvej 277E, st.th.
8260 Viby J
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 55
E-mail: aarhus@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30

 

ANSØGNINGER

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/