it-genbrug

IT-GENBRUG

Vi afskaffer og genanvender dit brugte IT-udstyr - til gavn for både mennesker og miljø.

LAD OS AFTAGE DIN VIRKSOMHEDS BRUGTE IT-UDSTYR – PÅ DOBBELT BÆREDYGTIG VIS

Hvor ender din virksomheds brugte IT-udstyr henne? Mange steder ender gamle computere, smartphones, servere og anden elektronik på en støvet hylde. Men hvad nu hvis dit brugte IT-udstyr kunne gøre en forskel for både mennesker og miljø – og derigennem styrke din CSR-profil?

Huset Venture IT-Genbrug kan aftage dit brugte IT-udstyr, så det både er miljømæssigt og socialt bæredygtigt. Miljømæssigt bæredygtigt, fordi vi på optimal vis genbruger og genanvender dit udstyr, og socialt bæredygtigt, fordi vi skaber arbejdspladser til mennesker med reduceret arbejdsevne.

Du kan trygt overlade dit brugte IT-udstyr til os. Vi har stor fokus på sikkerhed fra start til slut og sletter al data på dine enheder ved hjælp af det verdensførende, ISO-certificerede sletteværktøj, Blancco, der lever op til gældende EU-standarder og Datatilsynets anbefalinger for sikker datasletning.

Vil du vide mere? Læs mere her på hjemmesiden eller kontakt os med det samme for at høre mere om mulighederne – helt uforpligtende. Du kan også se og downloade vores brochure her:
Download IT-Genbrug – brochure (pdf-fil)

BLIV KONTAKTET

IT Genbrug

Få en uforpligtende snak
Ring eller skriv til

Tlf: +45 86 28 35 55
Mail: IT-Genbrug@husetventure.dk

 

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture Aarhus

Skanderborgvej 277
8260 Viby J
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 55
Fax: +45 86 28 35 63

Email: aarhus@husetventure.dk
CVR: 24 99 23 30

 

KONTAKT OS

Contact Us