it genbrug

IT-GENBRUG

Dobbelt bæredygtigt, når virksomhedens IT skal udskiftes

LAD OS AFTAGE DIT FIRMAS BRUGTE IT-UDSTYR DOBBELT BÆREDYGTIGT

Hvor går dit firmas brugte IT-udstyr hen, når det skal ud? I Huset Ventures “IT-Genbrug” er vi parat til at tage hånd om det på DOBBELT bæredygtig vis. Miljømæssigt bæredygtig, fordi vi genbruger elektronik, og socialt bæredygtig, fordi vi skaber arbejdspladser til mennesker, der arbejder på trods af reduceret arbejdsevne.

Vi sørger for, at alle dine data slettes på certificeret vis, og så genbruger vi enten udstyret ved at opdatere det – eller vi skrotter det miljømæssigt korrekt.

Lad os aftage dit brugte IT-udstyr – og tag dermed ansvar for miljøet, og vær samtidig med til at bringe mennesker godkendt til fleks- eller skånejob i arbejde.

Ring og hør helt uforpligtende mere om mulighederne.

Du kan læse om os i vores brochure, som du se og downloade her.

BLIV KONTAKTET

IT Genbrug

IT-Genbrug


Få en uforpligtende snak
Ring eller skriv til

Tlf: +45 86 28 35 55
Mail: IT-Genbrug@husetventure.dk

 

it genbrug

SIKKER OG CERTIFICERET DATASLETNING – SOM OVERHOLDER GDPR-REGLERNE

Vi forstår, at det er en tillidssag at overdrage sit brugte IT-udstyr til andre. Især når der er tale om udstyr og enheder, hvor der kan være lagret person- og forretningsfølsomt data. En almindelig sletning/formatering er nemlig ikke nok til at forhindre en mulig genskabelse af data.

Derfor benytter Huset Venture IT-Genbrug sig af det ISO-certificerede sletteværktøj fra Blancco, der er førende på verdensplan inden for datasletning. Blancco lever både op til gældende EU-standarder og Datatilsynets anbefalinger for sikker sletning (jf. NIST SP 800-88 Rev. 1). Ved datasletning får du en detaljeret rapport med certifikat som en garanti for, at alt data er fuldstændig slettet.

Hos os er sikkerheden dog allerede i fokus, inden sletningen sker. Når vi afhenter dit brugte IT-udstyr, transporteres det nemlig direkte til vores tyverisikrede lager, og lagringsenheder opbevares derudover i et aflåst karantæneområde, indtil data bliver slettet.

Du kan derfor trygt lade IT-Genbrug aftage dit brugte IT-udstyr. Vi er din garanti for, at ingen data – og dermed ingen person- eller forretningsmæssige oplysninger – følger dit IT-udstyr videre på dets bæredygtige færd.

Se video om Blancco (for at se videoen skal du godkende brug af cookies)

I Danmark kasseres hvert år over 125.000 tons elektronik, hvoraf de 40.000 tons ender i forbrændingsanlæggene til stor skade for miljøet. Det vil vi i IT-Genbrug gøre noget ved.

Du er omgivet af elektronik i hverdagen – lige fra PC’en på arbejdspladsen til mobiltelefonen i lommen og det store fladskærms-tv derhjemme. Det er derfor ikke overraskende, at væksten i elektronikaffald i årevis har været meget større end væksten i almindeligt husholdningsaffald.

Samtidig er der i disse år en stigende bevidsthed om vigtigheden af genanvendelse af elektronik og om miljømæssig bæredygtighed. Denne udvikling ønsker vi i IT-Genbrug at understøtte ved at klargøre brugt IT til videresalg og ved at sikre, at skrottet IT bliver genanvendt på den miljømæssigt korrekte måde. Vidste du for eksempel, at 80 % af energien, en PC bruger, går til fremstilling af den – og at 75 % af indmaden i en computer, en telefon og lignende kan genanvendes direkte?

Og det er ikke bare det miljømæssige aspekt, som IT-Genbrug understøtter. I lighed med Huset Ventures øvrige afdelinger er de ansatte i IT-Genbrug alle mennesker, der på grund af synligt eller usynligt handicap befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet.

Bæredygtigheden er således dobbelt – til gavn for både mennesker og miljø.

STYRK DIN CSR-PROFIL MED IT-GENBRUG

Du har nu mulighed for at gøre en forskel for både miljø og mennesker – samtidig med at du gør en forskel for din CSR-profil.

En stærk CSR-profil er vigtig for nutidens virksomheder.  Således er det fra 2018 et lovkrav for firmaer med mere end 250 ansatte årligt at aflægge rapport om, hvordan CSR implementeres i virksomhedsstrategien.  Men i takt med de senere års markant øgede fokus på ikke mindst begreber som social og miljømæssig bæredygtighed kan enhver virksomhed uanset størrelse med fordel sætte fokus på at styrke sin CSR-profil og dermed udvise det samfundsmæssige ansvar, som befolkningen i stigende grad efterspørger.

Ved at samarbejde med IT-Genbrug gør du en helt konkret, positiv forskel – for både mennesker og miljø. I IT-Genbrug indsamler vores dygtige medarbejdere brugt elektronik og IT-udstyr, skiller det om nødvendigt ad til mindste del og genanvender eller bortskaffer materialet på bæredygtig vis til gavn for miljøet – og til gavn for folk på kanten af arbejdsmarkedet. I lighed med de andre afdelinger i Huset Venture er de ansatte i IT-Genbrug nemlig alle mennesker, der har nedsat arbejdsevne og derfor ikke kan arbejde på fuld kraft, men alligevel indeholder masser af faglige kvalifikationer, livskraft og gå-på-mod.

Vi kalder det dobbelt bæredygtighed. Og når du samarbejder med os, hjælper du din CSR-profil godt på vej ind i en fremtid, der utvivlsomt kommer til at stå i bæredygtighedens tegn.

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture

Skanderborgvej 277
DK- 8260 Viby J
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 55
Fax: 8628 3563

Email: aarhus@husetventure.dk
CVR: 24 99 23 30

 

KONTAKT OS

Contact Us