KURSER & AFKLARING

Vi tilbyder afklarende og jobrettede individuelle forløb i skånsomme rammer.

LAD HUSET VENTURE HJÆLPE DIG IND PÅ ARBEJDSMARKEDET

I Huset Ventures afklarings-afdeling kan vi hjælpe dig, der af forskellige årsager, ikke kan arbejde på fuld tid. Vi har faktisk specialiseret os i det!

Se vores folder om vores beskæftigelsesrettede forløb her: https://husetventure.dk/aarhus/wp-content/uploads/sites/7/2022/02/Beskaeftigelsesrettede-forloeb-i-Huset-Venture-Aarhus.pdf

Individuelle forløb

Vi tilbyder afklarende, individuelle forløb, der tilpasses dig og dine ressourcer, muligheder og ønsker for fremtiden. I vores forløb har du altid en gennemgående, socialfaglig konsulent som kender dig og din individuelle situation. Et forløb hos os sammensættes til netop dig og kan indeholde bl.a. praktikforløb og arbejdsprøvning, mentorstøtte eller afklaring af sociale og faglige kompetencer.

Målet med vores forløb er altid, at du gennemgår en personlig jobafklaring og kommer nærmere en plads på arbejdsmarkedet via praktik/job.

Vores kompetencer

Alle vores socialfaglige konsulenter er veluddannede og har en solid erfaring i at arbejde med mennesker med nedsat arbejdsevne. Vi har den ekspertise, der kan hjælpe dig ud på arbejdsmarkedet igen. Vores ansatte har selv personlige erfaringer med at have nedsat arbejdsevne, og Huset Venture er en socialøkonomisk virksomhed, der netop arbejder for at skabe arbejdspladser til mennesker i fleks– eller skånejob.

Kurser & Afklaring


Ring eller skriv til

Tlf: +45 86 28 35 55
Mail: aarhus@husetventure.dk

KONTAKT OS

Huset Venture Aarhus

Skanderborgvej 277E, st.th.
8260 Viby J
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 55
Fax: +45 86 28 35 63

Email: aarhus@husetventure.dk
CVR: 24 99 23 30

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/