kursus og afklaring

JOB & UDVIKLING

Afklarende og jobrettede individuelle forløb i rummelige rammer.

GØR BRUG AF VORES EKSPERTISE INDENFOR NEDSAT ARBEJDSEVNE …

I Huset Ventures job- og udviklingsafdeling kan vi tilbyde mange forskellige former for hjælp og støtte til dig, der af en eller anden grund ikke længere kan arbejde på fuld tid og har nedsat arbejdsevne.

Fokus på ressourcer

Vi fokuserer altid på ressourcerne hos det enkelte menneske og ikke på det, som du ikke kan. Dette er en ganske særlig måde at anskue mennesker på – og menneskesynet gennemsyrer alt, hvad vi laver – om det er afklaringskurser, arbejdsprøvning, individuelle forløb, praktikperioder eller regnskabsuddannelse.

Personlige erfaringer

I Huset Venture har vi mere end 90 % ansatte, der har nedsat arbejdsevne, og derfor har vi både personlig erfaring, faglig ekspertise og specialviden om netop dette område. Vores mål er altid, at netop du får personlig afklaring og meget gerne et job – og dermed en plads på arbejdsmarkedet.

Vi tilbyder:

Job & Udvikling


Få en uforpligtende snak
Ring eller skriv

Susanne Juelsgaard

Tlf.: +45 87 38 20 70
Mail: storkobenhavn@husetventure.dk

nedsat arbejdsevne

FÅ DIN EGEN PERSONLIGE VEJLEDER

Hos Huset Venture Storkøbenhavn har du mulighed for at få “Mentor-støtte” – altså få en person, der kan vejlede og støtte dig på vejen mod et godt arbejdsliv. Vores mentorer er højt kvalificerede og kan hjælpe dig mod nye fremtidsmål. Ideen med mentorstøtte er at støtte dig i netop din situation, uanset hvad den er.

Det bedste grundlag

Vi beskriver din arbejdsevne og dit skånehensyn, så der bliver skabt det bedste grundlag for at få en holdbar plads på arbejdsmarkedet. Vi kan hjælpe dig med arbejdsmæssige, psykiske eller sociale udfordringer, samt f.eks. kontakt med offentlige myndigheder – kort sagt alt, der kan hjælpe dig på vej mod varig beskæftigelse.

Det er op til dit jobcenter at afgøre, i hvor høj grad ”mentorstøtte” kan være en afgørende hjælp for netop dig.

INDIVIDUELLE FORLØB TIL DIG MED NEDSAT ARBEJDSEVNE

Det er afgørende vigtigt for det enkelte menneske at have noget at tage sig til. For mange er det at gå hjemme uden en plads på arbejdsmarkedet en sikker vej til inaktivitet, bekymringer og måske endda depression. Det betyder meget for den enkeltes selvopfattelse og identitet at have en funktion i samfundet – et arbejde. Og det gælder også, selvom man på grund af handicap, ulykke eller sygdom, ikke længere kan arbejde på fuld kraft.

Et skræddersyet tilbud

Derfor er det vigtigt at få afklaret, hvordan den enkelte borgers arbejdsevne og muligheder er på arbejdsmarkedet. Hos Huset Venture kan vi skræddersy et tilbud til dig – som er individuelt og passer til lige præcis dine behov og udfordringer. Med et miks af vores forskellige tilbud kan vi sikre, at din arbejdsevne kortlægges og dine særlige støttehensyn beskrives. Det hele for, at du kan komme videre mod et godt arbejdsliv.

nedsat arbejdsevne

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

KONTAKT OS

Huset Venture Storkøbenhavn

Telegrafvej 4, opgang 2
2750 Ballerup
Danmark

Telefon: +45 87 38 20 70
E-mail: storkobenhavn@husetventure.dk

CVR-nr.: 31 83 56 66

 

ANSØGNINGER

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/

 

https://husetventure.dk/storkobenhavn