TIL ELEVER

Har du oplevet udfordringer i skolen og haft svært ved at finde din vej i uddannelsessystemet?

Kan du lide at sy og trives du i kreative processer alene eller sammen med andre?

Har du et ønske om at få en ungdomsuddannelse, der kombinerer din interesse for det kreative med de boglige fag?

Hvis JA – så er STU lige noget for dig! Vi tilbyder et rummeligt miljø, hvor der er plads til, at du kan udvikle både dine kreative, sociale og boglige evner i det tempo, der passer til dig. Vi vil sammen med dig lave et uddannelsesforløb, hvor du tilegner dig syfaglige og boglige kompetencer, og hvor du samtidig får erfaringer med arbejdsmarkedet.

Hverdagen på STU er struktureret efter dine behov og ønsker.

Målet er, at du efter STU kan forsætte dit arbejde indenfor beklædningshåndværk enten i form af uddannelse eller ved at arbejde som ufaglært syerske på ordinære vilkår/ansat i fleksjob eller i beskyttet beskæftigelse under § 103.

For at blive optaget på STU skal du kontakte en UU-vejleder på ungdommens uddannelsesvejledning. Derefter kan du komme forbi til en rundvisning, og der er mulighed for, at vi sammen med din UU-vejleder kan lave en aftale om, at du kan komme i praktik. Under praktikken vil vi finde ud af sammen, om vores STU er den rigtige ungdomsuddannelse for dig.

Du er også meget velkommen til at ringe til os helt uforpligtende – spørg efter Susanne Juelsgaard på 87 38 20 70 eller skriv til os på E-mail storkobenhavn@husetventure.dk.

 

 

Job & Udvikling


Få en uforpligtende snak
Ring eller skriv

Susanne Juelsgaard

Tlf.: +45 87 38 20 70
Mail: storkobenhavn@husetventure.dk

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

KONTAKT OS

Huset Venture Storkøbenhavn

Telegrafvej 4, opgang 2, 1 sal
2750 Ballerup
Danmark

Telefon: +45 87 38 20 70
E-mail: storkobenhavn@husetventure.dk

CVR-nr.: 31 83 56 66

 

ANSØGNINGER

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/

 

https://husetventure.dk/storkobenhavn