Regnskabskurser på nedsat tid. Kontakt Huset Venture Storkøbenhavn

STORKØBENHAVN

regnskabskurser

REGNSKABSKURSER - BOGFØRING OG BRUG AF E-CONOMIC

Arbejder du med økonomi og regnskab – eller vil du gerne? Huset Venture tilbyder regnskabskurser, der opkvalificerer dig til at arbejde med regnskab i små og mellemstore virksomheder. Og det hele foregår på nedsat tid og med hensyn til eventuelle skånebehov

REGNSKABSKURSER – MED PLADS TIL SKÅNEBEHOV

Huset Venture tilbyder to forskellige regnskabskurser:

Kurserne er særligt målrettet dig, der gerne vil arbejde med regnskab og bogføring i en mindre eller mellemstor virksomhed – og hvor du har brug for uddannelse/opkvalificering på deltid.

Begge kurser foregår på små hold, på nedsat tid og ofte med to undervisere. I de fleste tilfælde vil undervisningen kunne tilpasses den enkeltes særlige behov og forudsætninger.

Undervisningen finder sted i Huset Venture på Telegrafvej 4, opgang 2, 1. sal, 2750 Ballerup. Du kan læse mere om indholdet i de to kurser herunder.

KLAR TIL EN SNAK

KURSUS I REGNSKAB OG BOGFØRING

På vores 15-ugers kursus i regnskab og bogføring får du den nødvendige grundlæggende viden til at kunne arbejde med regnskaber, fakturering og bogføring. Kurset klæder dig på i teori og praksis til at kunne varetage rollen som regnskabsmedarbejder i en mindre eller mellemstor virksomhed.

Du vil blive undervist i grundlæggende erhvervsøkonomi samt bogføring i regnskabsprogrammet e-conomic, hvor du kommer til at arbejde med bl.a. bogføring, afstemning, løn, moms, skat, budget, kasserapport og årsregnskab.

Kurset foregår på nedsat tid og er målrettet borgere, der modtager ledighedsydelse, kontanthjælp, dagpenge eller sygedagpenge, og du vil få tilknyttet en socialfaglig konsulent, som du løbende har samtaler med. Du vil også få undervisning i og praktisk hjælp til jobsøgning.

KURSUS I REGNSKABSPROGRAMMET
E-CONOMIC

På dette 4-ugers kursus på nedsat tid lærer du at bogføre i Danmarks mest populære online regnskabsprogram, e-conomic. Kurset er for dig der allerede har kendskab til de grundlæggende regnskabsprincipper og ønsker en opkvalificering i bogføring med e-conomic.

Vi tager i undervisningen udgangspunkt i opgaver, der er typiske for små og mellemstore virksomheder og kommer på den vej rundt om emner som oprettelses af kontoplaner, bogføring af finansbilag, kreditor- og debitorbilag, momsafregning og at gøre årsafslutning klar til revisor.

regnskabskuser

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

SKAL VI TA’ EN SNAK ?

Huset Venture
Telegrafvej 4, opgang 2
DK- 2750 Ballerup
Danmark

Telefon: 87 38 20 70

Email: storkobenhavn@husetventure.dk
CVR-nr.: 31 83 56 66

 

 

Kontaktformular

Dit navn (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked (skal udfyldes)

© Huset Venture Storkøbenhavn, 2020. All Rights Reserved