regnskabskurser

REGNSKABSKURSER

Opkvalificerende kurser på deltid i regnskab, bogføring og e-conomic.

REGNSKABSKURSUS – MED PLADS TIL SKÅNEBEHOV

OBS: Næste 15-ugers regnskabshold har opstart d. 24. januar 2023. Kontakt os for info og tilmelding. 

Kunne du godt tænke dig at arbejde med regnskab og bogføring? Og har du samtidig behov for et uddannelsestilbud, som foregår på deltid og med plads til skånebehov? Så er Huset Ventures regnskabskursus på deltid måske lige noget for dig.

Regnskabskurset er opdelt i 2 moduler. Modul 1 (6 uger) er undervisning i grundlæggende bogføring, fakturering, løn, moms, kasserapport og regnskab, og modul 2 (7 uger) er undervisning i videregående bogføring i e-conomic, IT, årsregnskaber, perioderegnskaber samt afstemninger. Modulerne afsluttes med en uges undervisning i og støtte til CV- skrivning og aktiv jobsøgning.

Vores regnskabskursus foregår på små hold, på nedsat tid og ofte med to undervisere. I de fleste tilfælde vil undervisningen kunne tilpasses den enkeltes særlige behov og forudsætninger.

Undervisningen finder sted i Huset Venture på Telegrafvej 4, opgang 2, 1. sal, 2750 Ballerup.

Regnskabskurser


Kig forbi til en kop kaffe – eller vi
kan komme til dig

Få en uforpligtende snak
Ring eller skriv

Anne Wilken

Tlf: +45 29 11 70 94
Mail: annew@husetventure.dk

Regnskabskursus. regnskabskursus på deltid. kursus i regnskab

KURSUS I REGNSKAB OG BOGFØRING

På vores 15-ugers kursus i regnskab og bogføring får du den nødvendige grundlæggende viden til at kunne arbejde med regnskaber, fakturering og bogføring. Kurset klæder dig på i teori og praksis til at kunne varetage rollen som regnskabsmedarbejder i en mindre eller mellemstor virksomhed.

Du vil blive undervist i grundlæggende erhvervsøkonomi samt bogføring i regnskabsprogrammet e-conomic, hvor du kommer til at arbejde med bl.a. bogføring, afstemning, løn, moms, skat, budget, kasserapport og årsregnskab.

Kurset foregår på nedsat tid og er målrettet borgere, der modtager ledighedsydelse, kontanthjælp, dagpenge eller sygedagpenge, og du vil få tilknyttet en socialfaglig konsulent, som du løbende har samtaler med. Du vil også få undervisning i og praktisk hjælp til jobsøgning.

KURSUS I REGNSKABSPROGRAMMET
E-CONOMIC

På dette 4-ugers kursus på nedsat tid lærer du at bogføre i Danmarks mest populære online regnskabsprogram, e-conomic. Kurset er for dig der allerede har kendskab til de grundlæggende regnskabsprincipper og ønsker en opkvalificering i bogføring med e-conomic.

Vi tager i undervisningen udgangspunkt i opgaver, der er typiske for små og mellemstore virksomheder og kommer på den vej rundt om emner som oprettelses af kontoplaner, bogføring af finansbilag, kreditor- og debitorbilag, momsafregning og at gøre årsafslutning klar til revisor.

kursus e-conomic

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

KONTAKT OS

Huset Venture Storkøbenhavn
Telegrafvej 4, opgang 2
DK- 2750 Ballerup
Danmark

Telefon: +45 87 38 20 70

Email: storkobenhavn@husetventure.dk
CVR-nr.: 31 83 56 66

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/

 

https://husetventure.dk/storkobenhavn