HISTORIEN BAG HUSET VENTURE

Huset Venture er resultatet af en ide, der blev fostret af en række ildsjæle på Daghøjskolen for Bevægehandicappede i Aarhus op gennem 1990’erne.

Udviklede unik ide

Eleverne og skolens leder var frustrerede over, at det stort set var umuligt at få job, hvis man havde nedsat arbejdsevne. Sammen udviklede de den unikke ide om at skabe en privat virksomhed for mennesker med handicap, hvor man havde fokus på ressourcerne hos den enkelte frem for begrænsningerne.

Knopskydning

Ideen blev til en realitet i 1999, hvor Huset Venture slog dørene op i Stavtrup ved Aarhus. Virksomheden udviklede sig hurtigt med knopskydning af forskellige erhvervs- og kursusaktiviteter, og hvad der startede som en skæv ide og trods-reaktion, har nu udviklet sig til flere professionelle Huset Venture-virksomheder rundt om i landet, hvor mere end 90% af de ca. 170 medarbejdere har en varigt nedsat arbejdsevne.

HUSET VENTURE


Vil du høre mere om Huset Venture?
Ring til

Aarhus
Tlf: +45 86 28 35 55

Ringkøbing
Tlf: +45 86 28 35 20

Storkøbenhavn
Tlf: +45 87 38 20 70

Kolding
Tlf: +45 87 38 20 18

HUSET VENTURE STORKØBENHAVN

Huset Venture Storkøbenhavn startede oprindeligt under navnet Huset Venture Sjælland, der via satspuljemidler blev etableret som socialøkonomisk virksomhed i 2008. Omdrejningspunktet for Huset Venture Sjælland blev skabelsen af erhvervsafdeling med skrædderi og systue.

I 2013 kom Huset Venture Sjælland formelt med i det landsdækkende koncept, Huset Venture, og blev dermed det fjerde hus i Danmark. Sidenhen er navnet blevet ændret til Huset Venture Storkøbenhavn.

Huset Venture Storkøbenhavn har i dag en stor professionel afdeling med skrædderi og systue, og der tilbydes både job- og udviklingsforløb, STU-uddannelsesforløb og regnskabskurser på deltid.

Huset Venture Storkøbenhavn har i dag ca. 40 medarbejdere og samarbejder med hele 12 kommuner fordelt over Storkøbenhavn, Nordsjælland og Midtsjælland

Du kan køre lige til døren, og vi har handicap​venlig parkering

KONTAKT OS

Huset Venture Storkøbenhavn

Telegrafvej 4, opgang 2
2750 Ballerup
Danmark

Telefon: +45 87 38 20 70
E-mail: storkobenhavn@husetventure.dk

CVR-nr.: 31 83 56 66

 

ANSØGNINGER

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/

 

https://husetventure.dk/storkobenhavn