VIDENCENTRET

Viden om Huset Venture og socialøkonomiske virksomheder

VIDENCENTER

Huset Ventures Videncenter indsamler data og viden om Huset Ventures særlig koncept – et koncept, der handler om at skabe job og arbejdsprøvning for mennesker med nedsat arbejdsevne. Læs mere om vores koncept under Mission & Vision. Vidensindsamlingen sker i tæt samarbejde med de forskellige Huset Venture-virksomheder rundt om i landet. Videncentret udvikler ligeledes nye metoder på det socialfaglige område i forhold til Huset Ventures særlige målgruppe.

Videncentret arbejder overordnet for at udbygge det rummelige arbejdsmarked ved at øge og fremme mulighederne for mennesker med funktionsnedsættelser – og dermed gøre det lettere at finde fodfæste på arbejdsmarkedet på trods af sygdom eller handicap. Vi arbejder også løbende for at udbrede Huset Venture-konceptet til endnu flere landsdele. Se vores mission og vision.

Huset Ventures Videncenter stiller sin ekspertise til rådighed for institutioner, virksomheder, kommuner og andre interessenter.

 

KONTAKT OS

Huset Venture Aarhus

Skanderborgvej 277E, st.th.
8260 Viby J
Danmark

Telefon: +45 86 28 35 55
E-mail: aarhus@husetventure.dk

CVR: 24 99 23 30

 

ANSØGNINGER

Vi slår aktuelt ledige stillinger op her på vores hjemmeside. Uopfordrede ansøgninger modtager vi kun via dette link, og kun hvis du er visiteret til fleksjob: https://husetventure.dk/stillingsopslag-uopfordret/