AARHUS

VIDEN OM SOCIALØKONOMISK VIRKSOMHED

Vil du høre mere om Huset Ventures særlige virksomhedskoncept - eller vil du vide mere om socialøkonomisk virksomhed generelt? Så stiller Huset Ventures Videncenter sin ekspertise til rådighed.

VIDENCENTER

Huset Ventures Videncenter er et nationalt viden- og kompetencecenter, der indsamler og videreformidler erfaringer, metoder og resultater i udviklingen af socialøkonomiske arbejdspladser. Videnindsamlingen sker i tæt samarbejde med de forskellige Huset Venture-virksomheder rundt om i landet.

Videncentret arbejder for at udbygge det rummelige arbejdsmarked ved at øge og fremme mulighederne for mennesker med funktionsnedsættelser – og dermed gøre det lettere at finde fodfæste på arbejdsmarkedet på trods af sygdom eller handicap.

Stor ekspertise

Huset Ventures Videncenter stiller desuden sin ekspertise til rådighed for institutioner, virksomheder, kommuner og andre interessenter, der har fokus på socialøkonomi og jobskabelse for mennesker med nedsat arbejdsevne. Læs mere under ’Vi tilbyder’.

Videncentret er en del af Huset Venture Danmark, der løbende arbejder for at udbrede Huset Venture-konceptet rundt om i landet.

> Huset Venture-konceptet

> Socialøkonomi – hvad er socialøkonomisk virksomhed

> Vi tilbyder

> Om videncentret

KLAR TIL EN SNAK

Videncenter

Kontakt os for at høre mere om Huset Ventures Videncenter på 8628 3555.

SOCIALØKONOMI I BEVÆGELSE

 

Kontaktformular

Huset Venture Aarhus

Bliv opdateret med nyheder og gode tilbud

© Huset Venture Aarhus, 2017. All Rights Reserved